Un primar din Moldova, găsit inconștient în casă. O persoană necunoscută a dat foc la ușa locuinței sale

Casa primarului din Merenii Noi, raionul Anenii Noi, a fost ţinta unui atac tâlhăresc noaptea trecută. Uşa locuinţei a fost incendiată, iar primarul Andrei Druzi a fost găsit inconştient de către o vecină.

Potrivit poliţiei, totul s-a întâmplat azi noapte, în jurul orei 2.00. Făptaşii au dat foc la o pungă cu haine chiar în faţa uşii, după care au fugit de la faţa locului. Alesul local a fost găsit în stare inconştientă şi transportat de urgenţă la spitalul raional Anenii-Noi, transmite publika.md.

Oamenii legii susţin că focul a fost stins de vecinii primarului, iar uşa casei a fost deblocată de salvatorii care, de asemenea, au fost chemaţi la faţa locului.

Poliţia nu are, deocamdată, niciun bănuit.

Potrivit vicedirectorului spitalului raional Anenii-Noi, Diana Bradu, primarul a fost adus în stare gravă. În prezent el este internat în secţia de terapie şi se simte mult mai bine.

Funcţionarul insistă să fie externat şi le-a spus doctorilor că este în cincea zi de greva foameii.

El renunţă să mânânce şi să ţină cont de recomandările medicilor. Anterior, în cadrul unei conferinţe de presă, Andrei Druzi a declarat că intră în greva foamei, din motiv că toate iniţiativele sale sunt blocate de consilierii locali. 

Andrei Druzi a fost ales primar în cadrul alegerilor din 2019 din partea formaţiunii „Partidul Nostru”. 

O cățelușă a așteptat zile întregi în fața unui spital în care stăpânul său era internat
Articolul anterior
Cea mai mare balenă din Marea Mediterană, găsită moartă în larg. Cântărea 70 de tone
Articolul următor
Alte articole interesante