Un primar din nordul țării, beat la locul de muncă. Momentul când cade pe drum

Primarul satului Pelinia din raionul Drochia a fost prins beat chiar în timpul orelor de muncă. Deși la început, alesul local a fost de acord să treacă testul alcooscopic, s-a răzgândit în doar câteva minute. Acesta a părăsit în fugă biroul, evitând să vorbească cu jurnaliștii.

Primarul din Pelinia, prins beat la muncă: Momentul în care cade pe drum

” – Dle Titus, de ce plecați? Așteptați împreună cu noi echipajul de poliție. –Care echipaj? Eu sunt acum la volan? – Dvs sunteți la serviciu în stare de ebrietate. – Așteptați dvs echipajul de poliție!”, a spus primarul, conform Nordnews.md.

Ieri, aproape de ora 16:00, jurnaliștii Nord News au fost sesizați de către o angajată a Primăriei din Pelinia, că primarul satului, Titus Sărăteanu, a consumat băuturi alcoolice la locul de muncă, împreună cu secretarul său.

Alesul local a încercat să scape de jurnaliști și chiar a agresat echipa de filmare.

„- Dle Titus, am fost sesizați de către o locuitoare că dvs sunteți la serviciu în stare ebrietate. – Eu nu știu cine v-a zis asta. –Dvs ați fi gata să treceți acum un test alcoolscopic și să demonstrați acest lucru? –Da, desigur. –Atunci așteptăm echipa de poliție. –Da, așteptăm să vină!”

” –Noi avem o informație că dvs ați venit la muncă în stare de ebrietate. –Așteptați echipajul de poliție să demonstrați acest lucru, eu ce am cu asta?”

„–Haideți să așteptăm echipajul de poliție, să treceți testul alcooscopic. Dvs sunteți primar, de ce ați venit la muncă în stare de ebrietate? –Dvs nu aveți dreptul să vorbiți cu mine în așa hal. ”

” –Dvs ați consumat băuturi alcoolice? –NU. Absolut deloc. –Păi de ce evitați să așteptați echipajul de poliție și să treceți testul alcoolscopic? –Păi, duceți-vă și dați-l dvs. ”

” –Dvs duceți-vă la primărie și așteptați, eu acuși o să vin. –Nu, dvs o să plecați acasă și o să vă închideți și iarăși o să ieșiți în lumină bună. ”

” –De la dvs miroase a alcool sau probabil a dezinfectant. Vezi reportajul pe Nordnews.md.

Vulcănești: Un bărbat de 54 de ani a murit după ce a căzut dintr-un copac
Articolul anterior
Rușine istorică pentru Bayern Munchen, învinsă cu 5-0
Articolul următor
Alte articole interesante