Un profesor din Băcioi a devenit popular pe Tiktok

Un profesor din Băcioi este îndrăgit pe rețeaua de socializare Tiktok. Profesorul, care predă matematica și fizica la un liceu local, are deja peste 30 mii de urmăritori.

De trei luni, Ion Targoala înregistrează scurte videoclipuri în fiecare zi. Videoclipurile au câștigat deja popularitate. Înainte de a filma, profesorul alege cu grijă o ținută – diferită de fiecare dată. ,,Am început să încarc încet videoclipuri. Nu este nevoie de super antrenament, nu scriu scripturi, doar pornesc camera și spun primul lucru care îmi vine în minte”, spune profesorul.

În ultimele câteva luni, Ion Targoala a câștigat interesul a 30 de mii de abonați. Profesorul a câștigat prin experiența transmisiunilor live de la nunți și botezuri, pe care le modera înainte de epidemie. De curând, bărbatul a trecut la TikTok.

,,Predau una dintre cele mai dificile materii – matematica și, de asemenea, fizică. Credeți sau nu, dar studenții mei mă iubesc, la fel iubesc și matematica. Chiar dacă învață numai pe note de cinci”, notează bărbatul.

Abonaților le place să urmărească cum profesorul gătește, se joacă cu o pisică sau cum parodiază diverși cântăreți, în fiecare zi.

,,Vreți un milion? – Bineînțeles că da, dar cine nu-l dorește? Dar câștigarea unui milion de abonați în Moldova este dificilă, țara este mică „. Cu toate acestea, audiența de milioane nu este singurul vis al profesorului.

,,Visez la propria mea casă pe pământ. Îmi doresc foarte mult să-mi petrec ultimele zile într-un colț pe care l-am realizat eu însuși și care îmi aparține doar mie”, mai spune profesorul.

sursa: www.publika.md

Transformarea lui Donald Trump de când nu mai este președinte. A slăbit și a renunțat la spray-ul autobronzant portocaliu
Articolul anterior
Sesizarea Agenției de Mediu, în urma incendiului de ieri: Conținut sporit de substanțe chimice în aerul din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante