Un restaurant deschis în China de către trei moldoveni, a primit aprecierea ,,Platoul Michelin”

În China, un restaurant deschis de moldoveni, a primit distincția faimoasă ,,Platoul Michelin”. În urmă cu doi ani, în orașul chinez Guangzhou, trei prieteni moldoveni, au inaugurat un local cu gastronomie europeană și asiatică.

separator

Eugen Rudoi, Igor Ganea și Nicolae Șadrin au deschis restaurantul ,,GANEA kitchen fairy tales”, cu bucătărie europeană, asiatică, moldovenească și vin moldovenesc. Antreprenorul Eugen Rudoi este cunoscut publicului din Chișinău pentru localul Osho bar & kitchen.

Ei bine, după doi ani de muncă pe piața chineză, echipa a obținut recunoașterea în domeniu fiind premiată cu ,,Platoul Michelin”, scrie locals.md.

În timp ce un rating, de la una la trei stele Michelin, este cel mai râvnit de bucătari și manageri de restaurante, multe localuri sunt listate în cartea roșie, chiar dacă încă nu au primit o stea. Aceste locuri sunt, de fapt, judecate după aceleași criterii de apreciere utilizate pentru restaurantele-vedete ce dețin meritul ,,Stelele Michelin” sau ,,Bib Gourmand”, și sunt recunoscute ca unități care servesc mâncare bună.

,,Platoul Michelin” este simbolul acelor restaurante care rămân a fi în selecție pentru mâncare foarte bună. Multe restaurante încep cu această distincție apoi se îndreaptă spre a obține o stea în anii următori. Unii dintre factorii care pot contribui la ascensiune sunt talentul în bucătărie, ambiția și resursele, furnizori buni pentru a obține produsele necesare.

Conaționalii noștri se mândresc cu rezultatul obținut și speră că în următorii ani vor cuceri prima stea Michelin.

Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată: ”A fost o decizie de viață și de moarte!”
Articolul anterior
Pompierii au salvat o femeie căzută în fântână
Articolul următor
Alte articole interesante