Un şofer beat criţă a lovit cu maşina un copil

Un copil a ajuns la spital după ce un șofer beat l-a lovit cu maşina la Rezina. Șofer avea permisul suspendat pentru că anterior mai fusese prins băut la volan.

Un copil a ajuns la spital după ce a fost accidentat de un automobil. Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 28 august, în jurul orei 16:50, în localitatea Trifești, din raionul Rezina, scrie deschide.md.

Tatăl băiatului a fost cel care a alertat oamenii legii despre faptul că fiul său ar fi fost accidentat de un automobil de marca Renault Kango în timp ce se juca într-o grămadă de nisip.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că puștiul, în timp ce se juca în drum, brusc a alergat din partea dreaptă a străzii spre stânga și a fost lovit de automobilul care apăruse de după cotitură și a ajuns sub bara de protecție a acestuia.

În urma impactului, minorul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat cu diverse traumatisme, dintre care o fractură a piciorului, la spitalul V. Ignatenco, din Chișinău.

La volanul automobilului Renault se afla un șofer în vârstă de 49 de ani. Acesta nu deținea permis de conducere, după ce i-a fost suspendat pentru că anterior a fost prins băut la volan.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că de data acesta, bărbatul avea o concentrație de 0,14 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost pornită o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Descoperire macabră la Hâncești. Cadavrul în stare de putrefacție al unei femei, găsit în apropierea unei ferme
Articolul anterior
Scandal la un spital. O mamă susţine că a fost internată cu bebeluşul ei de un medic beat
Articolul următor