Un șofer de 18 ani, beat la volan, a provocat un accident grav în Capitală. Pasagera sa, de 17 ani, internată în spital

O minoră în vârstă de 17 ani, s-a ales cu mai multe traumatizme în urma unui accident rutier care a avut loc pe str. A. Șciusev din Chișină. Șoferul, un tânăr de 18 ani, se afla în stare de ebrietate alcoolică, fapt confirmat prin testarea alcoolscopică, comunică organele de poliție.

Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în dimineața de 06 decembrie, în jurul orei 07:08, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs pe str. A. Șciusev.

Mijlocul de transport “Peugeot” ce era condus de conducător în vârstă de 18 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în obstacol – pilon electric. În urma accidentului rutier pasagera în vârstă de 17 ani, a rămas blocată fiind descarcerată de către angajații IGSU, ulterior fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorul în vârstă de 18 ani a fost reținut pentru 72 de către organul de urmărire penală a DP mun. Chișinău, de comun acord cu Procuratura mun. Chișinău, Oficiul Principal, și plasat în Izolatorul de detenție provizorie din cadrul DP mun. Chișinău.

O nouă modă se răspândește. Operații de alungire a picioarelor
Articolul anterior
Atmosferă caldă de Crăciun! Natalia Barbu, lângă brad alături de soț și fiul Victoraș
Articolul următor
Alte articole interesante