Un sportiv care a refuzat să se vaccineze a murit de coronavirus

„Era cea mai sănătoasă persoană pe care o știam”, susţin membrii familiei acestuia, care au rămas surprinşi de moartea sportivului.

John Eyers, un britanic sănătos tun a murit de COVID-19. Sportivul era un om în formă, făcea culturism şi alpinism, susţine familia sa. Sora lui geamănă, Jenny McCann, a postat pe reţele sociale un mesaj-manifest, precizând că fratele său era „cea mai sănătoasă persoană pe care o cunoştea”.

„Fratele meu geamăn în vârstă de 42 de ani a murit săptămâna trecută în ITU de Covid-19. A murit exact la patru săptămâni după ce a fost testat pozitiv. În urmă cu patru săptămâni, a urcat munţii galezi. Bărbatul, tatăl unei fete de 19 ani, a crezut în imunizarea prin boală, s-a gândit că dacă va face COVID-19 va fi bine. A crezut că va avea o boală uşoară. Nu a vrut să-şi facă vaccin”.

Şi, totuşi, virusul l-a răpus, scrie paranteze.md cu referire la Mediafax. Femeia mai afirmă că s-a certat recent cu fratele ei cu privire la vaccinul anti-COVID.

„Înainte de a fi ventilat, i-a spus medicului că şi-ar fi dorit să fie vaccinat, că şi-ar fi dorit să fi ascultat. Moartea lui este o tragedie. Pur şi simplu, nu ar fi trebuit să se întâmple. „Mama mea vrea ca oamenii să ştie despre John. Pentru ca povestea lui să salveze viaţa cuiva. Pentru ca durerea şi pierderea noastră să îi conducă pe oameni să se vaccineze.”

A crescut surprinzător și inexplicabil numărul cererilor de azil în Germania depuse de cetățeni moldoveni
Articolul anterior
Premieră muzicală de la trupa Akord
Articolul următor