Un tănăr cioban și-a făcut milioane de fani pe TikTok

Un băiat de 15 ani din Kazahstan a devenit foarte popular pe TikTok, după ce i-a venit ideea de a posta filmulețe despre activitatea sa de cioban. Tot mai mulți tineri sunt atrași de conținutul rețelei de socializare TikTok. Majoritatea utilizatorilor apreciază filmulețele originale, care prezintă viața reală a oamenilor.

Tânărul cu pseudonimul Avdi Senpai este un mare iubitor de animale, iar activitatea sa preferată este să-și petreacă timpul în compania lor. El câștigă un ban în plus păscând oile și caprele pe dealurile din regiunea sa natală. Ca orice tânăr din ziua de azi nu este străin de rețele sociale.

După ce a distribuit câteva filmulețe despre viața sa de păstor, băiatul a observat că lumea a devenit foarte interesată de acest subiect.

@avdi_senpai_i

Ахаххахахахахаа

♬ YRN (tik tok) – Tyler April

În prezent, Avdi este o mică celebritate în localitatea sa natală, având milioane de fani pe Internet. Doar pe TikTok este urmărit de peste 2 milioane de utilizatori.

Pe numele său real, Abdykadyr Nauryzbek a filmat, spre exemplu, cum fată oile pe câmp, prezentând apoi mielușeii în fața camerei; filmează cum are grijă de animale și cum le salvează de pericole. În opinia admiratorilor săi, conținutul său este atrăgător, pentru că povestește cu umor tot ceea trăiește.

După ce a devenit popular, baiatul a început să posteze și alt gen de conținut, povestind despre prieteni, familie și alte pasiuni.

@avdi_senpai_i

@shaban_tiktoker ахаха

♬ Space Cadet – Metro Boomin – ᴊᴏʀᴅᴀɴᴀᴜᴅɪᴏᴢᴢ 🦋

sursa

Declarațiile lui Emmanuel Macron după întrevederea cu Maia Sandu la Paris
Articolul anterior
Echipa trimisă de OMS în Wuhan nu exclude varianta ca virusul să fi apărut în laborator
Articolul următor
Alte articole interesante