Un tânăr de 15 ani din Chișinău și-a cumpărat mașină din banii pe care i-a câștigat singur

Un adolescent din Chișinău a făcut senzație la emisiunea ,,Мужское и женское” difuzată la Pervii canal. Una din ultimele ediții a fost dedicată unor tineri deosebiți care câștigă mulți bani la vârste surprinzător de mici.

separator

Tânărul a fost invitat la emisiune unde a povestit cum își câștigă singur propriii bani pentru existență de la vârsta de 13 ani. Nikita Cernousov a intrat în afaceri la vârsta de 13 ani, iar în momentul în care avea 15 ani, își cumpărase deja propria mașină și avea un venit lunar constant. Adolescentul se ocupă de reparația telefoanelor și a echipamentelor de birou, iar faptul că își propune serviciile la domiciul clientului a fost un avantaj.

Nikita spune că venitul său ajunge la 300.000 ruble rusești (circa 70.000 lei pe lună). Potrivit tânărului, activitatea comercială îi ia mult timp, în detrimentul școlii, însă, aparent, această situație nu îl îngrijorează foarte tare. Nikita susține că a investit mulți bani în publicitate și marketing. Recent, adolescentul și-a cumpărat chiar și o mașină, despre care tatăl său a aflat abia în studioul emisiunii TV. Vezi interviul începând cu minutul 16:00.

Olga Manciu scrie versuri pentru piesele soțului său!
Articolul anterior
9 piese potrivite în garderoba oricărei femei! Sfaturi de la bloggerița Cristina Gheiceanu
Articolul următor
Alte articole interesante