Un tânăr de 23 de ani a fost împușcat mortal la Bălți de către un angajat la Carabinieri

Un angajat al Direcției regionale „Nord” a Inspectoratului General de Carabinieri a împușcat mortal un tânăr de 23 de ani. Totul s-a întâmplat ieri noaptea, 13 ianuarie, pe la ora 23.30, în satul Elizaveta, Bălţi.

separator
Preliminar, a avut loc un conflict. Militarul a efectuat o împușcătură din arma personală. El se află în afara exercitării atribuțiilor de serviciu.

Deschide.md scrie că sora militarului l-a sunat și i-a spus că fiul ei în vârstă de 16 ani a fost bătut de câțiva tineri, în timp ce umbla cu uratul prin sat. Militarul, împreună cu soția sa și alte două rude, a mers la fața locului. Aceștia ar fost atacați și ei de câțiva cu bâte și obiecte de fier în mâini.

Sursa citată mai scrie că militarul a scos pistolul de model Baikal și a vrut să tragă un foc de avertizare în aer, însă cineva l-ar fi împins din spate și arma a fost îndreptată în direcția presupușilor agresori.

După asta, a intervenit grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Bălți, odată ce polițiștii au fost alertați prin 112. Militarul a fost reținut. Totodată, pe numele său, Inspectoratul General de Carabinieri a dispus inițierea unei anchete interne. Acesta are acte pentru arma personală.

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Vasile. Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul
Articolul anterior
Cât costă să devii avocat în Republica Moldova?
Articolul următor
Alte articole interesante