Un tânăr din Bălți a căzut în gol de la etajul 14. Ce spune poliția?

Tragedie fără margini într-o familie din Bălți. Un tânăr de 22 de ani ar fi sărit în gol de la etajul 14 al unui bloc de locuit. Victima a murit pe loc.

separator
S-a întâmplat în seara de întâi decembrie, pe strada Ștefan cel Mare din Orașul Bălți. La fața locului au venit imediat polițiștii, dar și medicul legist, pentru a stabili toate circumstanțele.

,,În urma măsurilor petrecute a fost stabilit că pe parcursul zilei de ieri, tânărul a consumat băuturi alcoolice împreună cu prietenii, iar ulterior în jurul orelor 20.42 a intrat în scara blocului cu pricina având la el o sticlă de bere, iar câteva minute mai târziu acesta s-a aruncat în gol. Totodată a fost stabilit că la data de 01.12.2019 în perioada orelor 20.00-20.30 tânărul a transmis mai multe mesaje adio la mai mulți prieteni și persoane cunoscute”, a comunicat Jana Molceanov, ofițer de presă al IP Bălți.

Preliminar, oamenii legii au constatat că e vorba de un suicid. În presă au apărut informații precum că tânărul decedat ar fi fost pompier, fapt neconfirmat de poliție. Cercetările continuă.

sursa: www.echipa.md

Mama a trei copii, dată dispărută în Chișinău, a fost găsită
Articolul anterior
Donează o carte pentru copiii din mediul rural
Articolul următor
Alte articole interesante