Un tânăr din Bălți a emoționat publicul până la lacrimi, în cadrul show-ului «Ты – супер!»

Sâmbătă, pe 10 februarie, a fost transmisă prima emisiune din cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului «Ты – супер!», difuzat la postul TV Din Rusia НТВ. În cadrul acestei ediții vor evolua doar copii talentați care au rămas fără îngrijire părintească. Printre participanți s-a aflat și Maxim Gnatiuc, un tânăr din orașul Bălți, Republica Moldova.

separator

Maxim a emoționat audiența cu povestea sa de viață. Tatăl său biologic a decedat, iar mama acestuia nu este interesată de viața sa. Timp de cinci ani, Maxim trăiește într-o familie adoptivă.

Tânărul a interpretat piesa „Il Mondo” și a ridicat în picioare sala. Toți membrii juriului au apăsat butoanele verzi și l-au promovat pe Maxim în etapa următoare a concursului. Tânărul a fost susținut în concurs de către părinții adoptivi. Câștigătorul emisiunii va fi selectat de spectatori prin SMS-voting.

Victor Drobysh, Igor Krutoy, Serghei Lazarev și Iuliana Karaulova sunt membrii juriului.

Niciun cont bancar și datorii. Averea unui deputat socialist

Vicepreședintele Parlamentului și deputatul BCS, Vlad Batrîncea, și-a depus declarația de avere pentru anul 2022. Potrivit documentului, Batrîncea a ridicat un salariu de circa 251.000 de lei de la Legislativ.

Averea lui Vlad Batrîncea: Salariul, niciun cont bancar și datoriiFoto: știri.md

Totodată, acesta a primit compensații și indemnizații de la Parlament, de aproximativ 197.000 de lei, transmite Tv8.md.

În declarația de avere, deputatul a indicat un apartament, procurat în urma unor negocieri directe, cu 890.000 de lei.

Vlad Batrîncea a mai declarat o mașină marca Skoda Superb, cumpărată în 2021 cu 400.000 de lei.

Deputatul BCS nu a indicat niciun cont bancar. În schimb, are datorii de 500.000 de lei la o bancă.

O studentă la medicină din Rusia, omorâtă de un medicament cumpărat online

Anna Kolyada, în vârstă de 22 de ani, este o studentă la medicină din Rusia care a murit în condiții dramatice după ce a utilizat un medicament mai puțin convențional, cumpărat online.

Fost fotomodel, Anna Kolyada a decedat la spital după ce s-a confruntat cu o febră puternică în timp ce se deplasa la aeroport, pentru a zbura spre Dubai.

Conform presie din Rusia, tânăra a folosit un medicament japonez pentru stimularea imunității, pe bază de placentă umană, cumpărat de la o farmacie online.

Kolyada, care s-a autodenumit „antrenor de sănătate” în spațiul online, a suferit o acumulare de lichid în plămâni, șoc septic, insuficiență cardiacă și otrăvire a sângelui, murind la 10 zile după ce a fost internată în spital, conform ziare.com.

Cercurile negre pe cerul Moscovei care au băgat spaima în ruși. Video!

Inelele negre misterioase de origine necunoscută continuă să sperie locuitorii Moscovei și pe cei din regiune.

După apariția cu o zi înainte, pe 27 martie, a unui inel similar cu un diametru de câțiva metri peste Moscova, un fenomen similar a fost deja observat în alt loc din regiune. Unul dintre martori oculari a filmat cu camera unui telefon mobil, după care a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Rușii notează pe internet că locuitorii mai multor așezări din regiunea Moscovei au fost martorii unui eveniment ciudat. Ei sugerau că inelul de deasupra Moscovei a fost o consecință a evacuarii funinginei de la termocentralele orașului, dar noul inel din regiunea Moscovei nu mai poate fi explicat în acest fel.

Locuitorii sunt speriați și sugerează un sabotaj. Presa a relatat despre descoperirea în regiunea Moscova a epavei unei drone ucrainene la 100 de metri de o stație de tren, scrie ziare.com.

Din martie vor fi eliberate certificate de înmatriculare a mașinilor de model nou
Articolul anterior
Cum să speli ușor geaca de iarnă. Iată câteva sfaturi utile!
Articolul următor