Un tânăr din Capitală a scos o jucărie pistol pe geamul unui BMW aflat în trafic. Poliția vine cu precizări

Un tânăr din Capitală, aflându-se pe bancheta din spate a unui automobil, a fost surprins cu o armă scoasă pe geam, în plin trafic. Momentul a fost surprins de o cameră de bord și publicat pe rețelele de socializare.

Poliția Capitalei vine cu precizări, referitor la cazul în care un tânăr apare cu o armă în mână, în timp ce se deplasa cu un automobil de marca BMW pe str. Ismail.

Inspectoratul de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, s-a autosesizat în urma unor imagini video apărute pe rețelele de socializare și sursele mass – media, unde la data de 02 ianuarie, pe str. Ismail, în timpul deplasării automobilului de marca BMW, din interiorul căruia se observă cum un tânăr scoate peste geam o armă.

În urma măsurilor întreprinse de către angajații sec. Centru, a fost stabilit proprietarul automobilului BMW cât și pasagerul care avea în mână arma și gesticula cu ea peste geamul unității de transport. Tinerii au fost conduși la inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul audierilor a fost stabilită identitatea acestora, ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 și 25 ani, iar arma s-a dovedit a fi o jucărie, care a fost predată benevol de tânăr. Totodată tânărul care era în calitate de pasager a comunicat că a vrut doar să facă o glumă fără a se gândit la consecințe.

Astfel tânărul de 21 de ani, este documentat conform art. 354 Cod Contravențional ,,Huliganism nu prea grav”, iar conform legislației el riscă amendă de până la 1.500 lei.

O femeie din municipiul Chișinău, testată pentru Covid-19, afară, în ploaie
Articolul anterior
România: Școlile s-ar putea redeschide abia din data de 8 februarie
Articolul următor