Un tânăr din Capitală și-a surprins iubita, într-un cadru rupt din basme. Vezi cum a cerut-o în căsătorie!

Un tănăr din capitală și-a cerut iubita în căsătorie, punând la cale un scenariu ca în basme. Elizaveta şi Dumitru sunt într-o relaţie de şase ani. Cei doi tineri și-au invitat părinții într-un local din capitală, acolo unde au trăit cu toții emoții mari.

separator
Dumitru și-a surprins viitoarea soție într-un mod inedit. Elizaveta a ieşit la cină în oraş, împreună cu părinţii şi iubitul şi nici nu bănuia ce o aşteaptă. La un moment dat, în restaurant au intrat câţiva cavaleri medievali. Unul dintre aceştia era iubitul tinerei. Dumitru a luptat cu mai mulţi cavaleri, iar după ce a învins şi-a cerut iubita în căsătorie. 

„Vreau să fii soţia mea, prinţesa mea. Să mă iubeşti pe vecie.”, a spus tânărul.

Proaspăta logodnică spune că a fost foarte impresionată şi emoţionată. „Nu m-am aşteptat. Am văzut că este un show, m-am gândit că e interesant. Apoi, l-am recunoscut după voce, au început să-mi tremure mâinile şi mi-au dat lacrimile. Este aşa o senzaţie, nu pot să vă redau”, a declarat Elizaveta Panaitava, logodnica.

Dumitru spune că s-a gândit mult cum să-şi suprindă femeia iubită. „Am auzit că mulţi aleg să zboare cu balonul cu aer card, dar m-am gândit că să lupţi e altceva. Am trecut prin multe, au fost şi certuri, şi dragoste, şi momente mai triste. Anume aşa am vrut să arăt că am reuşit să rămânem împreună”, a declarat Dumitru Lişiuc, logodnic.Cavalerii angajaţi spun că este pentru prima dată când au participat la o cerere în căsătorie, dar ideea le-a fost pe plac.

Părinţii tinerilor au trăit şi ei momentul cu lacrimi în ochi.

„Ei pleacă în curând şi ne-au invitat să ieşim în oraş împreună. Am acceptat şi gata. Ştiam că urmează şi acest moment, dar nu ne-am gândit că se va întâmpla anume aici. A fost o adevărată supriză.”

sursa: www.publika.md

Daniela Ciocanu a publicat imagini noi de la botezul fetiței sale. Câți nani are Miranda?
Articolul anterior
Diana Brescan a lansat o piesă nouă în colaborare cu Anton Ragoza, ex-membrul trupei Sunstroke Project
Articolul următor
Alte articole interesante