Un tânăr din Chișinău, fan Carla’s Dreams, a luat 4 de ,,DA” la X Factor

Carla’s Dreams a vrut să testeze vigilența colegilor săi de la pupitrul juriului, astfel că în cea de-a patra ediție X Factor, difuzată marți, de la ora 20.00, la Antena 1, a pus la cale o farsă împreună cu unul dintre concurenți.

separator
Sergiu Bunescu, din Chișinău, este mare fan Carla’s Dreams. Tânărul a decis să se costumeze și să se machieze identic cu cel pe care îl consideră idolul său. Asemănarea dintre cei doi fiind una izbitoare, Carla’s Dreams se gândește să-i pună la încercare pe Horia Brenciu și Ștefan Bănică, să vadă dacă aceștia își dau seama că persoana care se va așeza pe scaunul său de jurat nu este el. Și pentru ca farsa să fie mai credibilă, el o va avea drept complice pe Delia, care va trata tot momentul cu multă naturalețe.

„Vreau să văd cât sunt de atenți Ștefan și Horia. Mi-aș dori foarte mult să se prindă din start, de la primul pas pe care Sergiu îl face pe scenă. Dacă mai face un pas și nu se prind, minus un punct, la al treilea pas, minus două puncte. Dacă Sergiu ajunge la masă, minus o sută de puncte. Dacă reușește să stea pe scaun, pentru fiecare secundă e încă o zi de supărare maximă pe acești doi iubiți colegi”, a spus Carla’s Dreams înainte ca Sergiu Bunescu să se îndrepte spre masa juraților.

Horia Brenciu a fost vigilent. „Dacă tu crezi că eu pic în capcana ta, e ca și când eu nu îmi cunosc colegii”, a spus acesta. În cele din urmă, concurentul a plecat acasă cu patru de „Da”.

sursa

alte Articole interesante