Un tânăr din raionul Hâncești care conducea cu 190 km/h, și-a ucis mama în accident

Tânărul, de 28 de ani, din raionul Hâncești, care a provocat acum două zile accidentul în urma căruia a decedat mama sa, conducea cu o viteză de aproape 190 km/h.

separator

Informația a fost oferită pentru cotidianul.md de către purtătorul de cuvânt al IP Hâncești, Cristina Vicol, transmite cotidianul.md.

Aceasta a precizat că șoferul este cercetat în libertate, pentru că rezultatele alcootestului au arătat că el nu era beat în momentul tragediei.

Accidentul rutier a avut loc luni seara în satul Rusca din raionul Hâncești.

Din primele informații ale poliției, conducătorul auto ar fi pierdut controlul volanului și ar deparat de pe traseu și a ajuns cu mașina pe marginea drumului.

În urma impactului, pasagera, mama sa, în vârstă de 64 de ani, a fost grav rănită și a fost transportată de urgență la Spitalul Raional Hâncești, unde a decedat în ciuda eforturilor medicilor de-ai salva viața. Fiul său s-a ales cu zgârieturi minore și nu a fost internat.

Inspectoratul de Poliție Hâncești a deschis un dosar penal pentru încălcarea regulilor de securitatea circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

Pentru această infracțiune, legea prevede până la opt ani de închisoare cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

5 bărbați și 4 femei au decedat din cauza Covid-19, în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Modele de pantofi la modă în acest sezon: exemple de la cele mai recente prezentări de modă!
Articolul următor
Alte articole interesante