Un tânăr jurist din Moldova vrea să câștige trofeul X Factor! Vezi cum i-a surprins pe jurați

Tânărului îi place muzica însă nu are studii muzicale pentru că, spune el, părinţii au vrut să aibă o profesie. Chiar și așa, acesta a revenit pe scena de la X Factor mult mai îndrăzneț și decis să câștige.

separator

”Vreau să mă audă lumea, eu cred că am ce spune”, mărturisește Max Fall, care a cântat prima dată pe scena ”X Factor” în urmă cu doi ani. ”Nu am ajuns în Gale, de data aceasta sper să fie cu mai mult noroc. Cu trupa Up town nu am mai continuat atunci, după concurs fiecare a mers cu proiectul său, eu am acum o altă trupă”, a mai spus tânărul, potrivit antena1.ro.

Între timp, acesta nu a stat degeaba! Anul trecut a ieșit pe locul 6 la preselecția Eurovision din Moldova, a trecut de audițiile ”X Factor” Ucraina, aceasta în ciuda faptului că are pregătire de jurist. ”Am cântat în corul şcolii, mergeam la cercul de actorie, iar la lecţiile de muzică luam doar note bune. Atât. Nu am studii muzicale pentru că părinţii au vrut să am o profesie. Eu am ales Dreptul, facultate pe care am şi absolvit-o, dar după ce la 18 ani am primit în dar o chitară, planurile mele s-au schimbat”, povestește Max.

Cei patru jurați au votat și i-au dat ocazia lui Max de a trece în etapa următoare.

alte Articole interesante