Un tânăr medic din Capitală a decedat subit în cabinetul său. Medicul era tată a trei copii

Moarte suspectă la Spitalul Clinic „Sfânta Treime” din Chișinău. Medicul toxicolog Eugen Buceațchi în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort în cabinetul său de lucru, în acestă dimineață.

separator

Eugen Buceațchi activa în calitate de medic toxitolog în secția Toxicologie a spitalului. Potrivit șefului secției respective, Adrian Pâslaru, colegul său a fost găsit de sora medicală, carea a intrat în cabinet să ia niște fișe și l-ar fi găsit pe scaun, lângă lavoar.

„I-ar fi stat rău și s-ar fi dus să vomite. Și în timpul acesta a făcut infarct masiv sau trombembolie masivă a arterei pulmonare. Nu a avut probleme sau să se plângă sau să aibă maladii cronice. De covid nu poate fi vorba. Zilnic măsurăm temperatura la fiecare care vin la serviciu”, a declarat pentru Jurnal TV, șeful secției , Adrian Pâslaru.

Eugen Buceațchi era căsătorit și a lăsat fără tată trei copii.

Potrivit poliției, care a fost alertă la la ora 6.00 dimineața, medicul activa în tura de noapte. Cadavrul a fost indreptat la Centrul de medicină legală, pentru efectuarea expertizelor și stabilirea cauzei decesului. Inspectoratul de Poliție Râscani a inițiat o anchetă pe acest caz.

Un medic din Soroca a decedat la 4 săptămâni după ce s-a vindecat de Covid-19
Articolul anterior
Un microbuz plin cu muncitori români s-a răsturnat în Olanda. Sunt mai mulți morți și răniți
Articolul următor
Alte articole interesante