Un tânăr se află în stare gravă, după ce a fost bătut de șase indivizi chiar în Parcul Catedralei

O plimbare cu bicicleta prin centrul Capitalei s-a transformat, pentru doi tineri, într-un adevărat coșmar. Aceștia au fost bătuți de un grup de șase persoane, care ar fi fost în stare de ebrietate. Unul din tineri a ajuns la spital în stare gravă. Vă avertizăm că urmează imagini șocante.

separator

Tatăl unuia din tineri a relatat pentru Ziarul de Gardă mai multe detalii despre caz, inclusiv experiența post incident, când fiul său a ajuns în stare gravă la spital. Tatăl este indignat, acesta a afirmat că nu există nicio siguranță pentru oameni de a se plimba în liniște pe străzile orașului, nici chiar în centrul capitalei. Tânărul a fost lovit grav, inclusiv în regiunea capului, fiindu-i cauzate numeroase leziuni și hematoame.

„Lucian este pasionat de mic de trucurile cu bicicleta şi de obicei el împreună cu alţi colegi practicau acest sport în parcurile din Chişinău. El a absolvit Colegiul de Construcţii cu specialitatea Cadastru şi în prezent activează în aceste domeniu şi îşi face studiile la universitate, respectiv seara, după serviciu, el împreună cu colegii făceau sport cu bicicleta în parc. Atunci de ei s-au apropiat 6 indivizi beți si fără niciun motiv au început să-i bată chiar lângă Catedrală”, precizează tatăl unui din cei doi tineri care au avut de suferit.

Așa arată unul din tinerii bătuți în centrul capitalei. Persoanele care se fac vinovate au fost audiate, dar eliberate, fiind cercetate în stare de libertate. Pe numele studenților agresivi a fost pornită o cauză penală pentru huliganism.Reprezentantul IP Buiucani a menționat, pentru deschide.md, că făptașii sunt studenți și că oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și cu ce pedeapsă se vor alege aceștia.

Sursa: www.zdg.md

Mesajul inedit al lui Andrei Bolocan pentru Nata Albot, de ziua ei de naștere!
Articolul anterior
Fiul Nataliei Gordienko este copia mamei sale în copilărie. Vezi pozele!
Articolul următor
Alte articole interesante