Un tânăr și-a îngropat tatăl cu tot cu BMW-ul de 70.000 de euro

Și-a îngropat tatăl cu tot cu BMW-ul de 70.000 de euro. Oricât ar părea de incredibil imaginea nu este deloc trucată. În Nigeria un tânăr a decis să-și ingroapte tatăl cu tot cu un BMW X5, cu mașină pe care bătrânul și-a dorit-o toată viață.

separator

Tânărul Nigerian a fost distrus de faptul că tatăl lui a murit chiar înainte că el să poată să-i cumpere mașină mult visată, așa că a decis că nu e prea târziu să facă asta nici după moarte.

Astfel a plătit pe X5 peste 70.000 de euro și l-a băgat în pământ. A săpat o groapă uriașă și a băgat mașina cu totul în ea, iar pe tatăl lui l-a “înmormântat” în mașină. Tot satul s-a strâns la înmormântarea incredibilă că să vadă toți sicriul pe patru roți. Mașina a fost cumpărată nou-nouță și adusă direct la cimitir.

Groapă uriașă a fost săpată în zile bune de către angajații cimitirului iar în momentul în care a fost coborâtă în groapă, cei care făceau acest lucru erau îmbrăcăți la costum și purtau mănuși albe. Totul a fost pus la punct că să arate exact că o înmormântare “regală”.

Modul în care au coborât mașînă cu tot cu trupul neînsuflețit al bătrânului a fost destul de ingenios. Au pus câțiva bușteni deasupra gropii, au parcat mașină pe ei, iar când ceremonia s-a terminat au început să scoată buștenii de sub mașină astfel încât ea să cadă în groapă.

Imaginea a devenit așa cum era de așteptat virală pe Facebook.

sursa

Video! Povestea cerșetorului transformat în cel mai stilat spaniol
Articolul anterior
Tensiunea arterială – indicator important al sănătății! Află cum să o ții sub control
Articolul următor