Un tată moldovean și-a obligat fiica să-i restituie pensia alimentară plătită timp de 18 ani

Un bărbat din Bender a cerut prin intermediul instanței ca fiica sa să-i restituie pensia alimentară pe care i-a plătit-o timp de 18 ani, și a câștigat procesul de judecată. ,,Timp de 18 ani, i-am plătit 30% din salariu, însă ea nu vrea nici să mă cunoască”, a spus bărbatul.

separator
Acum, el a câștigat procesul, iar femeia îi plătește tatălui său ,,compensația”. Iurie primește acum pensie de la propria sa fiică.

Bărbatul, din Bender, a făcut apel la instanță, cerând să recupereze pensie de la fiica sa, în valoare de 1.000 de ruble transnistrene. Instanța a redus această sumă la 200 de ruble.

Bărbatul comunică în fiecare zi cu surorile și fratele său care locuiesc în Sankt Petersburg. Însă, pensionarul nu-și mai amintește  când propria fiică l-a văzut pentru ultima dată, deși locuiesc în același oraș. S-a căsătorit devreme, după serviciul militar în armată, s-a născut fiica lui. La fel ca mulți la acea vreme, a mers în nordul Rusiei, în timp ce soția și fiica sa au rămas în Bender. Curând a fost chemat în instanță, deoarece soția sa depusese divorțul.

,,Mi-au spus în instanță că este necesar să semnez consimțământul pentru plata pensiei pentru copil”, spune bărbatul. ,,25 la sută. Spun: „Nu, pentru copilul meu, hai 30 la sută”. Și a început să plătească 30 la sută, o sumă importantă pe vremuri.

30 de ani i-a petrecut în rusia. La Bender, își petrecea toate vacanțele, unde locuia mama lui, își vizita fiica constant. Când s-a retras, s-a întors la Bender, a încercat să îmbunătățească relațiile cu fiica sa și cu cei doi nepoți mari, i-a cerut ajutorul, pentru curățenie, gătit. Fiica a refuzat: „Când vă vei ajunge să stai la pat, voi veni”.

Iurie merge la bazin, joacă sport, duce un stil de viață activ, dar îi lipsește comunicarea cu cei dragi.

sursa: www.kp.md

Rugămintea Aurei: interpreta și-a anulat concertul aniversar din 26 decembrie de la Palatul Național
Articolul anterior
Cum a fost coborât tânărul care a urcat pe stâlpul de 35 de metri, lăsând capitala fără lumină
Articolul următor
Alte articole interesante