Un tată și-a lăsat ambele fiice minore gravide. Ce pedeapsă riscă

Cele două copile aveau 15 şi 16 ani în momentul agresiunilor şi amblele au făcut întreruperi de sarcină, a anunțat libertatea.ro.

separator

Curtea Superioară din Castilla y Leon a confirmat condamnarea de 112,5 ani de închisoare pentru Petrică C., pentru agresiune sexuală și de abuz împotriva celor două fiice ale sale, între 2015 și 2017.

Cetățeanul român a fost găsit vinovat de opt infracțiuni de agresiune sexuală, cinci dintre ele contra uneia dintre cele două fete și trei asupra celei de-a doua. De asemenea, a fost găsit vinovat de alte cinci agresiuni asupra soţiei.

De asemenea, românul a fost decăzut din toate drepturile părinteşti şi obligat să achite câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fiice. Bărbatul şi-a supus fiicele unor atacuri sălbatice, le-a violat în mai multe rânduri, le-a bătut şi le obliga să doarmă împreună cu el. A lovit-o repetat pe soţia sa pentru a nu se opune abuzurilor asupra copilelor.

Acestea au depus plângere şi au cerut ajutor abia când au rămas însărcinate. Ambele au mers la doctor pentru întrerupere de sarcină în acelaşi timp şi astfel medicii au alertat poliţia.

Crăciun de poveste la Shopping MallDova: Regal vienez de muzică clasică și zeci de surprize
Articolul anterior
Un băiețel din Rusia și-a salvat mama de la moarte, însă a fost abandonat
Articolul următor
Alte articole interesante