Un taximetrist din Ungheni a decedat, după ce a fost bătut de trei tineri beți

Un taximetrist din Ungheni a sărit în ajutor colegului de breaslă, atacat violent la Ungheni de 3 tineri beți, în seara zilei de 16 decembrie. Potrivit poliției, bărbatul a fost bătut crunt cu pumnii și picioarele peste tot corpul. Bărbatul a fost internat în spital, însă astăzi s-a stins în urma traumelor suferite.

Incidentul cu urmări tragice a avut loc la intersecția străzilor Ciurești cu Ștefan cel Mare din municipiul Ungheni.

După incident, Inspectoratul de Poliție Ungheni comunica următoarele: ”Cei trei indivizi, F.L, a.n. 2003, domiciliat în satul Cornești, împreună cu T.V a.n. 2001 și minorul R.I., a.n. 2003, domiciliați în satul Medeleni, încălcând grosolan ordinea publică, manifestată printr-un cinism deosebit și obrăznicie deosebită, i-au aplicat taximetristului B.S, a.n. 1950, multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele peste corp, cauzându-i vătămări corporale, precum și i-au deteriorat aparatul de casă, capota și oglinda retrovizorie din salonul automobilului de model „Opel Combo”.

Informația despre decesul taximetristului a fost confirmată pentru redacția News.Ungheni.org de către mai multe surse din municipiul Ungheni.

Roman Burlaca și-a sărbătorit ziua de naștere! Cum l-a felicitat iubita sa, Gabriella Damir
Articolul anterior
Irina Rimes, desemnată ,,Cea mai stilată vedetă din România în 2020”!
Articolul următor
Alte articole interesante