Un tren de pasageri a luat foc: cel puţin 65 de morţi și peste 40 de răniţi

Cel puţin 65 de oameni au murit şi peste 40 au fost răniţi după ce un tren de pasageri a luat foc joi în Pakistan, informează Agerpres, potrivit digi24.ro.

separator
Trenul a luat foc după ce o butelie de gaz ce era folosită de pasageri pentru gătit a explodat, a precizat un oficial al poliţiei pakistaneze, Ameer Taimur Khan.

Cel puţin trei vagoane au luat foc în urma exploziei, iar oamenii au început să sară din trenul în mers, a mai spus ministrul. Echipe de pompieri încearcă încă să stingă focul, iar numărul exact de victime va putea fi aflat după ce operaţiunile de salvare se vor încheia în totalitate, a subliniat el.

Mai mult de 40 de persoane au fost rănite şi erau în curs de evacuare spre spitalele din regiune, potrivit ministrului sănătăţii din provincia Pendjab, Yasmin Rashid. Conform declaraţiilor acesteia, trenul încă în flăcări se află în districtul Rahim Yar Khan din această provincie, în centrul Pakistanului. „Numărul de victime ar putea creşte, pentru că mai sunt pasageri prinşi în interiorul vagoanelor în flăcări”, a declarat Baqir Hussain, un reprezentant al echipelor de salvare.

Imagini video șocante!

Studenți străini de la medicină, implicați în trafic de droguri. Reacția Universității de Medicină și Farmacie
Articolul anterior
Un spital nou modern, cu investiții de peste 90 de milioane de lei, stă pustiu în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante