Un urs a spart mașina unei femei și a băut 69 de doze de bere și suc. A lăsat neatinse doar băuturile dietetice

Un urs a spart mașina unei femei din Canada și a băut dozele de bere și suc pe care le-a găsit pe banchetă. Nu s-a atins însă de băuturile dietetice,  relatează cbc.ca, citat de digi24.ro.

Sharon Rosel locuiește în Districtul regional Sunshine Coast, din Columbia Britanică, Canada, iar joia trecută a avut parte de o întâmplare inedită. După ce a fost trezită de câinele ei în jurul orei 03:00 dimineața, tânăra s-a uitat pe fereastră și a descoperit că un urs brun i-a spart mașina și îi bea dozele de bere și de suc pe care le lăsase pe banchetă. „A băut cantități masive”, a spus Rosel.

Timp de o oră și jumătate, ursul a stat să-și termine dozele de bere și suc. Proprietara mașinii a spus că s-a oprit doar când a ajuns la băuturile dietetice. Rosel spune că avea 72 de doze cu bere și suc în total în mașină, iar ursul a băut 69 dintre ele. Ea povestește că a încercat să arunce cu apă rece de la balcon peste urs, însă inițiativa nu a dat rezultate. Apoi, spune ea, a încercat să vorbească cu el și să-i explice că are nevoie de mașină ziua următoare pentru a ajunge la muncă.

„Apoi am încercat să-l sperii și i-am spus că sunt un vânător de urși. Nici asta nu a rezolvat nimic, așa că a trebuit să stau și să-l privesc cum îmi devorează mașina”, a spus Rosel. Ea a făcut fotografii din timpul atacului și cu dezastrul pe care l-a lăsat ursul în urmă. Rosel spune că animalul a rupt interiorul de piele al mașinii și mânerul portierei. Mai mult, a vărsat suc și bere peste tot în mașină.

„Desigur, interiorul din piele albă se potrivește foarte bine cu sucul portocaliu”, a spus Rosel, precizând că ursul a doborât și un pachet de prosoape de hârtie, dar nu s-a gândit să le folosească pentru a curăța mizeria. Ea speră că asigurarea ei va acoperi o parte din daune.

Exemplu demn de urmat! ”Îi ajutăm pe cei mai oropsiți, care muncesc pământul, să-și vândă roadele”

Exemplu demn de urmat! Primăria Sectorului 6 din București a venit cu o idee genială pentru susținerea țăranilor oropsiți care muncesc la pământ. Proiectul, care merită toate aprecierile, ar putea fi implementat și în Republica Moldova pentru a pune capăt comerțului stradal din jurul Pieței Centrale din Capitală.

”Nu încurajăm comerțul ilegal, dar îi ajutăm pe cei mai oropsiți, care muncesc pământul, să-și vândă roadele.

Nu pe stradă, în praf, ci la tarabele sociale. Sunt 39, în piețele Orizont, Drumul Taberei II, Veteranilor I și Crângași. Locuri unde micii producători pot vinde gratuit. Tarabele sociale sunt inscripționate la PiațaVeteranilor.”, anunță Primăria sectorului 6 din București.

Vedeți mai jos în ce condiții îți vând acum oamenii produsele crescute la țară.

Are Putin mai multe dubluri? Peskov spune că există un singur Putin, care e „super activ”

Secretarul de presă al preşedintelui Federaţiei Ruse, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin nu are dubluri şi nu „stă în buncăre”, transmite Agenţia de propagandă rusă RIA Novosti, care îl citează pe Peskov.

„Am auzit [oameni spunând] că Putin are o mulţime de dubluri care lucrează pentru el în timp ce el stă în buncăr. O altă minciună. Vedeţi ce fel de preşedinte avem. De fapt, el este aşa cum a fost întotdeauna, este o persoană super activă. Cei care lucrează cu el abia reuşesc să ţină pasul cu el. Nu putem decât să-i invidiem energia. Doamne fereşte, nu poţi decât să îi doreşti sănătate. Bineînţeles, nu a stat în niciun buncăr. Şi aceasta este o minciună”, a spus Putin.

La 18 aprilie, mass-media de propagandă rusească au relatat că dictatorul rus Vladimir Putin ar fi vizitat cartierul general al grupului militar Dnepr de pe frontul din Kherson şi al grupului Vostok din regiunea Luhansk. Oleksii Danilov, secretarul Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei, este convins că nu preşedintele rus Vladimir Putin a fost cel care a vizitat teritoriile ocupate temporar din regiunile Kherson şi Luhansk, ci unul dintre dublurile sale.

sursa: www.ziare.com

ULTIMA ORĂ! Rusia va expulza un diplomat moldovean din Moscova. Reacția Chișinăului

Federația Rusă va expulza un diplomat din cadrul Ambasadei Republicii Moldova de la Moscova. Despre acest lucru a fost anunțat ambasadorul nostru în Rusia, Lilian Darii, după ce a fost convocat la Ministerul rus de Externe, anunță Russia Today, citată de ziua.md.

Decizia autorităților din Rusia reprezintă o „replică în oglindă”, după ce Chișinăul a expulzat un diplomat rus, ca urmare a scandalului legat de interdicția de a intra în țară, aplicată săptămâna trecută președintelui Tatarstanului, Rustam Minnihanov.

Potrivit sursei citate, la Ministerul rus de Externe, ambasadorului moldovean la Moscova i-a fost înmânată o notă de protest, în care sunt prezentate aceste argumente. Mai mult, acesta ar fi fost informat că autoritățile din Rusia sunt extrem de deranjate de atitudinea neprietenoasă pe care o manifestă Chișinău, în ultima perioadă.

„Federația Rusă continuă politicile ostile la adresa Republicii Moldova”. Așa a comentat ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, convocarea ambasadorului țării noastre la Moscova și declararea unui diplomat din cadrul Ambasadei Republicii Moldova de la Moscova drept persona non-grata. 

„Timp de foarte mulți ani, de la independența țării noastre, Federația Rusă a recurs la politici ostile față de Republica Moldova, față de cetățenii noștri, față de economia noastră, față de independența noastră, prin sprijinirea separatismului, prin prezența militară ilegală pe teritoriul țării noastre, prin introducerea embargourilor asupra produselor din Republica Moldova, asupra vinurilor, asupra legumelor, asupra fructelor. Și, iată, în acest context, Federația Rusă continuă aceste măsuri ostile care afectează negativ cetățenii Republicii Moldova. Evident, referindu-mă la contextul actual, știți bine că, săptămâna trecută, în urma unor acțiuni ostile ale Federației Ruse față de Republica Moldova, un reprezentant al Ambasadei Federației Ruse la Chișinău a fost declarat persona non-grata,” a declarat Popescu. 

Marți, ambasadorului moldovean la Moscova i-a fost înmânată o notă de protest din partea Ministerului rus de Externe. Mai mult, acesta ar fost informat că autoritățile din Rusia sunt extrem de deranjate de atitudinea neprietenoasă pe care o manifestă Chișinău, în ultima perioadă. Decizia este legată de declararea persona non grata a unui angajat al Ambasadei Federației Ruse la Chișinău.

Maia Sandu a felicitat sportivii care au adus medalii pentru țară
Articolul anterior
Astăzi este ziua Planetei Pământ
Articolul următor