Un vis împlinit! Imagini video emoționante de la nunta lui Marin Andronachi şi a Mariei Sofroni

Marin și Maria sunt două ființe pe care soarta le-a pus la grele încercări. Maria are 23 de ani şi este imobilizată în scaunul cu rotile din copilărie, iar iubitul ei, Marin Andronache, în vârstă de 20 de ani, în ciuda suferinței, a fost abandonat de familie, iar acum învaţă să facă primii paşi cu ajutorul premergătorului.

separator

Deși au locuit până în prezent la mare depărtare și nu se vedeau decât o dată la 3 luni, Maria locuind împreună cu familia ei în satul Dumbrăvița, raionul Sângerei, iar Marin fiind beneficiar al locuinței protejate din Fălești, între cei doi s-a înfiripat un sentiment puternic de dragoste. Tot de ce aveau nevoie tinerii era o căsuță a lor și o sărbătoare la care au visat dintotdeauna pentru a-și uni destinele.

Cazul tinerilor a fost mediatizat pe platforma Caritate.md și a sensibilizat multă lume. Oameni cu suflet mare, din țară și din alte colțuri ale lumii, au donat ca Maria și Marin să își poată realiza visul cel mare. Tinerii au acum o casă, iar astăzi cei doi sunt mire și mireasă. 

Prezentă la evenimentul cuplului, cofondatoarea platformei Caritate.md Svetlana Sainsus a ținut să mulțumească celor care au donat pentru fericirea acestor tineri și a publicat imagini de la nunta lui Marin și a Mariei, care are loc astăzi, într-un restaurant din orașul Fălești. 

,,Atât de des ne plângem pe nimicuri… și atât de des îl supărăm pe Dumnezeu.., cand tot ce ar trebui sa facem zilnic e sa mulțumim Domnului pentru simplul fapt că ne trezim în fiecare dimineață ❤️ Povestea de dragoste a acestui cuplu m-a impresionat enorm ❤️ Este o lectie de viață pentru noi… și am scris zeci, poate chiar sute de scrisori pentru a incerca sa le fac rost de o casa, o casa pe care și-o doreau cu tot sufletul ❤️ Doar asta îi împiedica să facă nunta. Si pentru că minuni există, astăzi sunt la nunta lor Și la casă nouă Vreau să mulțumesc din suflet prietenilor mei care au donat 20.000 euro pentru ca acest vis să devină realitate. Vă mulțumesc din toată inima pentru tot ceea ce faceți, pentru toți copiii salvați si cazurile finalizate de pe www.caritate.md Nu vom uita niciodată❤️ Acum Mariei și lui Marin nu le rămâne decât să fie fericiți❤️https://www.caritate.md/…/din-inima-pentru-visul-lui-marin-…”, a scris Svetlana Sainsus pe pagina sa de facebook.

Echipa Caritate.md le transmite un mesaj de felicitare celor doi miri:

,,Marin Andronachi și Maria Sofroni își unesc destinele. Suntem onorați să fim și noi printre invitați la nunta tinerilor însurăței. Astăzi venim cu cele mai calde felicitări și le dorim tinerilor să aiba parte de cel mai mare cadou de la Dumnezeu – fericirea. Este doar de admirat cum acești tineri au construit cu multă iubire, grijă și sinceritate relația lor. Un vis al lor comun a fost deja realizat cu ajutorul tuturor. Mulțumim celor care au fost alături de visul acestui cuplu, tinerii vă multumesc cu plecaciune pentru tot sprijinul și susținerea oferită. Casă de piatră, umăr lângă umăr, inimă lângă inimă, mână în mână, Marin și Maria! Cu drag, echipa Caritate.md”.

Ce măști faciale să alegi în funcție de tipul tenului!
Articolul anterior
12 exerciții pentru un posterior bombat și coapse fără celulită, în doar o săptămână!
Articolul următor
Alte articole interesante