Un vlogger din California a vizitat Chișinăul. Ce le-a povestit celor peste 350.000 de abonaţi pe youtube?

Un turist din California a vizitat sute de țări, iar recent s-a bucurat că a avut ocazia să viziteze și țara noastră. Gabriel Morris este un renumit blogger de călătorii cu peste 350.000 de abonaţi pe youtube.

separator
Cea mai săracă ţară din Europa, fostă membră a URSS, în care se vorbeşte limba moldovenească, cam asta știa Gabriel până a veni la Chişinău. După 4 zile petrecute la Chişinău, Moldova i s-a părut lui Gabriel mult mai atractivă şi a promis urmăritorilor săi că se va întoarce aici.

Totuși, ca și în cazul vloggerului englez, primul lucru care i-a atras atenția atunci când a ajuns în centrul orașului Chișinău este hotelul Național despre care a crezut întâi că este o parcare supraetajată. Apoi, pentru a junge la camera de hotel spune că a fost nevoit să traverseze strada printr-un pasaj subteran întunecat și cu scările stricate.

S-a plimbat prin Chişinău şi a filmat de la geamul microbuzului. A mâncat o porţie de mămăligă cu tocăniţă, o salată şi o bere rece, iar ca bonus – muzică live şi dansuri, chiar în mijlocul săptămânii. A vizitat o vinărie care l-a impresionat, le-a povestit sutelor de mii de oameni care îl urmăresc ce a aflat despre țara noastră și a promis că se va mai întoarce aici.

sursa: www.tvrmoldova.md

Pompierii au salvat o femeie căzută în fântână
Articolul anterior
Moldoveanul Oleg Tarnovschi a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de canotaj din Ungaria
Articolul următor
Alte articole interesante