Unde își petrec vedetele vacanța de Crăciun?

Mini-vacanța de iarnă este un bun prilej pentru a ne reîncărca bateriile pentru întregul an, în aceste zile mulți aleg să evadeze departe de agitația vieții cotidiene. Am tras cu ochiul pe social media și am aflat cu ce se ocupă vedetele în această vacanță.

separator

Dacă unele se răsfață cu priveliști de vis din diferite colţuri ale lumii, îmbinând utilul cu plăcutul, altele au ales stațiunile montane sau căldura și liniștea caselor părintești.

Lilu

Prezentatoarea Tv își petrece vacanța la țară, împreună cu familia ei.

,,Am plecat in vacanta… la Drochia (cu toate ca pare sa fie o poza de la munte, imaginea asta e de pe traseul Chisinau-Bălți (Poltava – pe întelesul multor șoferi) in zona Codrilor Orheiului am prins zăpada. Fetele au vrut sa coboram. Asta am făcut. Am călcat peste zăpada care avea o pojghiță tare și simțeai ca o rupi sub picioare. Apus roșu și zăpada, nas roșu și fericire adusă de natura. Fără sa ceara nimic in schimb. Poate un pic de respect. Sa o ocrotim pentru a avea Șansa de a ne bucura de minunile ei”(…)
,,Mama. Pâine calda și buna. Nu e doar despre colacii pe care i-a copt. Este despre ea. Ați trimis probabil mii de mesaje de sănătate atunci când mama a avut de suferit in urma unui accident rutier la începutul lui Ooctombrie. Familia noastră a trecut atunci prin momente grele. Ea a plâns doar in primele zile cand durerile erau insuportabile. Pofta ei de viața și dorința de a fi stăpâna din nou pe propriul corp a făcut cu lucrurile sa se miște rapid spre însănătoșire. De la ea am aceste gene – de a gândi pozitiv, de a zâmbi atunci când doare, de a spera ca va fi mai bine. Va fi mai bine, acum șchiopătează, e inca in perioada de recuperare. Va mulțumim pentru gânduri bune și va așteptam cu colindatul, colaci și colăcei mama a copt. Bucurați-vă de timpul sfânt de lângă părinții voștri”, a scris Lilu pe pagina sa de socializare.

Diana Brescan a evadat la munte în Brașov, iar Natalia Barbu își continuă vacanța pe litoralul din Miami.

Tatiana Melnic

Soții Melnic şi-au programat o vacanţă la Dublin, oraş în care şi-au petrecut şi Revelionul.

Olga Blanc

Creatoarea de modă și soțul ei se bucură de o vacanță exotică pe insula Mauritius.

Lili Lozan

,,În această vacanță, prezentatoarea TV s-a refugiat la casa părintească. ,,Noi, anul acesta, ne bucurăm de cei dragi, acasa, de Crăciun (pe 7 Ianuarie) plecam la țara, plimbări la aer curat, somn, mult somn și vacanța pana pe 10 ianuarie. Va imbratisez și bucurați-vă de cei dragi indiferent de locul in care va aflați! La mulți ani!!”, a scris Lili Lozan.

Soții Costi Burlacu și Corina Țepeș le transmit fanilor urări din Chicago, de această dată, cuplul a plecat peste Ocean împreună cu fetițele lor. Faimosul oraș te încântă cu priveliștile de vis.

 

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton pentru a merge la biserică?
Articolul anterior
Un avion a trecut prin fumul incendiilor din Australia. Momente de panică, filmate de pasageri
Articolul următor
Alte articole interesante