Unică în lume. O companie ambalează mierea în borcane din ceară

Idee originală. O companie a ajuns să fie prima în practica mondială care a ambalat miere în borcane din ceară de albine.

separator
„Aducem un nou suflu în domeniul cadourilor ucrainene. Ucraina este cunoscută în lume datorită cuvintelor precum „slănină”, „vodcă”, prin pictura lui Petrikov. Știu și mierea ucraineană, dar știu doar mierea. Nimeni nu face astfel de produse ca ale noastre în întreaga lume, doar noi și albinele”, a spus Andrey Gorbonos, directorul companiei Medusha, în cadrul unui interviu, potrivit agrobiznes.md.

Fermierul a specificat că tot din ce este făcut produsul companiei nu conține elemente artificiale. Există doar miere și ceara de albine, care păstrează toate proprietățile benefice ale mierii. „Creăm forme speciale din silicon și turnăm ceara în ele. Am lansat producerea. La 10 grame de miere albina produce 1 gram de ceară, deci și ceara este un produs deficitar”.

Potrivit producătorului, borcănașele pot fi reutilizate. „De fapt, puteți face orice cu ceară. O puteți topi și face o lumânare din ea, crea un produs cosmetic bazat pe ea. Noi recomandăm să nu aruncați aceste borcane – puteți păstra miere în ele, zahăr sau gem. Sau pur și simplu puneți creioane și pixuri în ele – și veți avea o cutie plăcută și parfumată pe masă”, a adăugat el. Compania a livrat deja produse în Spania și a identificat cumpărători din Emiratele Arabe Unite, Israel, Canada și Franța. În plus, compania are certificatul Kosher și Halal.

alte Articole interesante