Unica.md și ITicket v-a pregătit o listă de evenimente pe care să nu le ratați în acest weekend

Unica.md și iTicket vine cu câteva recomandări speciale pentru evenimentele care vor avea loc în această perioadă, pentru a vă ajuta să vă faceți planurile pentru zilele de relaxare și distracție.


Street Food & Wine Festival 

Savureaza deliciile culinare ale orașului într-un festival dedicat pasionaților de mâncare și a vinurilor bune. Vin-o împreună cu familia și prietenii la Festivalul Gastronomic STREET FOOD & WINE FESTIVAL pentru a descoperi delicii culinare și a te bucura de o atmosferă întreținută de muzica live.

Când? 7-8-9 iulie 2023, ora: începând cu 11:00
Unde? strada Pietonală Eugen DOGA
Detalii: aici

Sânzienele Night la Castel MIMI 


Când se lasă seara în luna lui cuptor, chemați de sunetul buciumului, Castel Mimi își deschide larg porțile pentru a întâmpină Sânzienele.

Vom dansa împreună dansul iilor împreună cu Show Balet Non Format și vom crea amintiri unice împreună cu formația Felicia Dunaf Band 

Vino să afli tainele Sânzienelor savurând vin nelimitat Sânziene, Castel Mimi și să închei seara fiind cucerit de lumina rugurilor și misterul nopții de la Castel.

Când? 8 iulie 2023, ora: 18:00
Unde? Castel MIMI
Detalii: aici

ПОМИНАЛЬНАЯ МОЛИТВА (Rugăciunea Memorială)

Vino să descoperi o piesă de teatru în două acte, bazată pe lucrările lui Sholem Aleichem. Piesa abordează teme precum iubirea, prietenia, generozitatea și imperfecțiunea umană, iar mulțimea de actori, designeri de costume și lucrători de scenă creează o imagine realistă a vieții evreiești într-un sat din Ucraina. Spectatorii vor fi captivați de umorul subtil și sarcastic, dar și de momentele emoționante care îi vor face să simtă empatie față de personaje. 

Când? 9  iulie 2023, ora: 18:00
Unde? Teatrul dramatic rus de stat „A. P. Cehov”
Detalii: aici

Genesis – Calatorie in Sistemul Solar | Spectacol Interactiv de Animatie pentru copii 

Aventurile continuă! Vină împreună cu copilașii la spectacolul Genesis și plecați într-o misiune importantă în spațiul cosmic și descoperiți lumea magică a universului. 

Când? 9  iulie 2023, ora: 11:00
Unde? Cinematograful  „Odeon”
Detalii: aici

VOLVO FAMILY RACE la Castel MIMI 

Vino la cel mai family-friendly eveniment sportiv – VOLVO FAMILY RACE, în cel mai cunoscut loc din Moldova – Castel Mimi !

Un eveniment conceput de cel mai sigur și confortabil automobil de familie, într-o locație special proiectată pentru o odihnă cu cei dragi.

Când? 8  iulie 2023, ora: 09:00
Unde? Castel MIMI
Detalii: aici

Apusul MOV 2023

Festivalul în lavandă APUSUL MOV revine la cea de-a 3-a ediție!
Pe lângă priveliștea încântătoare veți putea savura muzica bună, cocktail-uri și gustări delicioase, și întâmpina alături de cei dragi

Când? 8  iulie 2023, ora: 13:00
Unde? Mov Herbs din Novaci, Călărași
Detalii: aici 

„1001 de nopți” Concert de Caritate de Muzică Clasică la Cahul

Junior Chamber International Cahul vă invită la un concert de caritate de muzică clasică ,,1001 de nopți’’ sâmbătă, 08 iulie, ora 18:00 la Palatul de Cultură ,,Nicolae Botgros’’.

 Scopul evenimentului este unul dublu: conservarea, promovarea și cultivarea dragostei față de muzica clasică și susținerea unei cauze nobile menită să aducă bucurie celor 170 copii din regiunea Cahul care își fac studiile la Școala de Muzică ,,Maria Cebotari’’.

 Din resursele financiare colectate din vânzarea biletelor la concert, va fi procurat un pian Royal pentru Școala de Muzică “Maria Cebotari”.

Când? 8  iulie 2023, ora: 18:00
Unde? Palatul de cultură „Nicolae Botgros”
Detalii: aici

Circul: Timpul Aventurilor 

Nu rata ultimle ediții ale circului din acest sezon, un spectacol fascinant plin de acrobații și magie! În program, vei vedea jongleri în aer, funambuliști, hula hoop, gimnastă în aer pe catarg și curele, un dog show și multe altele. Vino și bucură-te de un spectacol captivant! 

Când? 8-9 iulie, ora: 12:00, 16:00

Unde? Circul din Chișinău 

Detalii: aici 

Varvara 

„Varvara” spune istoria lui Sașa, un instalator care își face meseria cinstit și refuză să trăiască după regulile unei societăți infectate de corupție. Nașterea prematură a fiicei care suferă de o anomalie de dezvoltare, îl provoacă să se confrunte cu dublele standarde ale unei lumi decăzute.
Un film despre cum este să fii o cioară albă într-o lume în care predomină conformismul și prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a-ți păstra conștiința curată.

Când? 8-9 iulie, ora: 18:00, 15:00

Unde? Cinematograful ”Odeon”

Detalii: aici

Îți mulțumim pentru că ai citit recomandările noastre de evenimente și sperăm că ai găsit ceva care să te inspire pentru weekendul ce vine. Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele prezentate și pentru a cumpăra bilete, vizitează site-ul iTicket.md sau blogul iTicket unde poți afla și mai multe detalii interesante. 

Ricky Martin divorțează de soțul său, după aproape șase ani de căsnicie. Mesajul cântărețului imediat după anunț
Articolul anterior
Atacatorul de la Aeroport și-a sunat mama, după ce a ucis doi ofițeri: „E-n regulă, mamă. Ne vedem pe lumea cealaltă. Ai grijă de copiii mei.”
Articolul următor