Unul dintre cei mai cunoscuți Dj din Moldova s-a stins din viață

Unul dintre cei mai cunoscuți Dj din Moldova, cu numele de scenă Sunny Fish, a decedat, marți seara.

separator

Potrivit poliției, tânărul de 35 de ani s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul 13, transmite Știri.md cu referire la orheitv.md.

Prietenii și cei care l-au cunoscut, spun că vestea i-a șocat, pentru că artistul nu a dat niciodată de înțeles că ar avea probleme ce l-ar determina să recurgă la o asemenea faptă. Tragedia s-a produs acum două zile, când poliția a fost anunțată de un locuitor al capitalei că o persoană a căzut în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica.

Din start poliția a luat în calcul versiunea unui suicid. Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei: „Versiunea preliminară care este investigată, este un caz de suicid. Un bilețel de adio nu a fost depistat la locul unde a fot găsit bărbatul decedat”.

Vestea i-a cutremurat pe cei care l-au cunoscut pe Sunny Fish, întrucât tânărul era pozitiv și plin de viață. Colegii de breaslă spun ca Sunny Fish a fost o persoană sinceră, deschisă și binevoitoare și nu-și amintesc să le fi vorbit vreodată despre faptul că ar avea probleme.

Sasha Letty, interpretă: „Nici prin cap nu mi-a trecut că așa poate să fi. Un om foarte pozitiv, foarte cumsecade, inteligent. În ziua de astăzi, așa oameni sunt foarte puțini și foarte rar îi găsești.

Eu nu pot să-mi dau seama, din ce cauza a făcut chestia asta”.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, dar și motivul care l-a făcut pe tânăr să recurgă la asemenea gest.

Timp de 18 ani, muzica lui Sunny Fish a răsunat prin cluburile din țară, la petreceri private și la diferite festivaluri. Acesta a mixat alături de artiști de talie internațională, cum ar fi Andy Moor și Eddie Halliwell și a colaborat cu mai mulți interpreți autohtoni, printre care Sunstroke Project și Olia Tira.

Moldovenii din Franța trebuie să dețină două acte pentru a merge la votare
Articolul anterior
Franța este pe cale să învingă valul doi al pandemiei. Numărul de infectați scade, după introducerea restricțiilor
Articolul următor
Alte articole interesante