Unul dintre cei mai cunoscuți Dj din Moldova s-a stins din viață

Unul dintre cei mai cunoscuți Dj din Moldova, cu numele de scenă Sunny Fish, a decedat, marți seara.

separator

Potrivit poliției, tânărul de 35 de ani s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul 13, transmite Știri.md cu referire la orheitv.md.

Prietenii și cei care l-au cunoscut, spun că vestea i-a șocat, pentru că artistul nu a dat niciodată de înțeles că ar avea probleme ce l-ar determina să recurgă la o asemenea faptă. Tragedia s-a produs acum două zile, când poliția a fost anunțată de un locuitor al capitalei că o persoană a căzut în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica.

Din start poliția a luat în calcul versiunea unui suicid. Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei: „Versiunea preliminară care este investigată, este un caz de suicid. Un bilețel de adio nu a fost depistat la locul unde a fot găsit bărbatul decedat”.

Vestea i-a cutremurat pe cei care l-au cunoscut pe Sunny Fish, întrucât tânărul era pozitiv și plin de viață. Colegii de breaslă spun ca Sunny Fish a fost o persoană sinceră, deschisă și binevoitoare și nu-și amintesc să le fi vorbit vreodată despre faptul că ar avea probleme.

Sasha Letty, interpretă: „Nici prin cap nu mi-a trecut că așa poate să fi. Un om foarte pozitiv, foarte cumsecade, inteligent. În ziua de astăzi, așa oameni sunt foarte puțini și foarte rar îi găsești.

Eu nu pot să-mi dau seama, din ce cauza a făcut chestia asta”.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, dar și motivul care l-a făcut pe tânăr să recurgă la asemenea gest.

Timp de 18 ani, muzica lui Sunny Fish a răsunat prin cluburile din țară, la petreceri private și la diferite festivaluri. Acesta a mixat alături de artiști de talie internațională, cum ar fi Andy Moor și Eddie Halliwell și a colaborat cu mai mulți interpreți autohtoni, printre care Sunstroke Project și Olia Tira.

Târguri cu produse autohtone, organizate la Chișinău, în acest weekend

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 01-02 iulie 2023, în sectoarele Chișinăului vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor Chișinăului cu mărfuri agricole de sezon.

Turcii inundă Moldova cu fructe și legume! Prețuri cosmice pentru cele  autohtone, din cauza energiei scumpe - Bani.md

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 01 iulie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 – Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul cu tradiție al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

De asemenea, pe str. A. Doga, 35, str. Iazului,1, str. Albișoara, 80/5 și str. Ceucari, 8 – Târg cu fructe, legume și produse apicole autohtone.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, va avea loc evenimentul ”Andy’s Fest”, în Parcul ”Valea Morilor” la 01.07.2023, cu prepararea și comercializarea pizzei, distracții pentru copii.

Duminică, 02.07.2023, pe str. V. Pârcălab – V. Micle, va avea loc Turneul de șah.

În sectorul Botanica, în Parcul „Sarmizegetusa” – Târg de vară, în colaborate cu AO „Perspectiva”,

În același sector, pe șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, bd. Cuza-Vodă, 30/1, str. Hristo Botev 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170 – Târg cu produse agricole.

În sectorul Ciocana, pe adresele: str. P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez la Kiev, în prima zi a preşedinţiei spaniole a UE

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a anunţat că a sosit la Kiev sâmbătă dimineaţă pentru a se întâlni cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, în prima zi a exercitării preşedinţiei rotative a Uniunii Europene de către ţara sa, informează France Presse.

Prim-ministrul spaniol la Kiev, în prima zi a preşedinţiei spaniole a UE

„Deja la Kiev. Am vrut ca primul act al preşedinţiei spaniole a Consiliului Uniunii Europene să fie în Ucraina” cu Volodimir Zelenski, a scris Pedro Sanchez pe contul său de Twitter, spunând că va transmite „toată solidaritatea Europei”, transmite agerpres.ro.

„Vom continua să ajutăm poporul ucrainean până când pacea va reveni în Europa”, a adăugat Sanchez. El a anunţat această vizită joi în timpul summitului UE, explicând că scopul ei este să arate „sprijinul neclintit” al UE pentru Kiev în lupta sa împotriva invaziei ruse.

Ucrainei i s-a acordat statutul de candidat la UE în urmă cu un an şi speră să înceapă primele negocieri oficiale în acest an cu privire la măsurile pe care ţara va trebui să le ia pentru a-şi spori şansele de a intra în UE, aminteşte AFP.

Un bărbat violent trece cu mașina peste soția sa de mai multe ori. Imaginile au stârnit indignare, în China

O crimă comisă în plină zi în China a fost filmată și difuzată pe scară largă pe rețelele de socializare și a stârnit indignare profundă, transmite CNN.

China: Un bărbat trece cu mașina peste soția sa de mai multe ori

Imaginile dramatice arată o crimă de o cruzime rară, un bărbat care-și ucide soția după ce o calcă în repetate rânduri cu mașina, transmite hotnews.ro.

Cea mai mediatizată dintre crime a avut loc în provincia estică Shandong. Imaginile filmate de un martor au fost postate online.

În înregistrare, se vede un bărbat care tocmai ce lovise o femeie aflată pe un scooter și care apoi trece în mod repetat cu mașina peste corpul ei, oprind periodic și coborând să-i așeze corpul pe șosea. Femeia a fost mai târziu identificată de poliție ca fiind soția sa.

Într-o declarație făcută marți seara târziu, poliția din orașul Dongying a declarat că un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reținut după ce și-a lovit și strivit soția de 38 de ani până la moarte din cauza unor „dispute familiale”. Cazul era încă în curs de investigare, a adăugat aceasta.

Până miercuri dimineață, atacul a devenit cel mai important subiect de actualitate pe Weibo, o rețea chineză de tip Twitter, acumulând 300 de milioane de vizualizări. Mulți au fost îngroziți de nivelul de cruzime afișat în timpul atacului.

De ce șoferii din China îi ucid intenționat pe pietonii pe care îi lovesc – Mit sau realitate?

Pare a fi o legendă urbană nebună: În China, șoferii care au rănit pietoni vor încerca uneori să-i ucidă, scria publicația Slate în urmă cu câțiva ani, trecând în revistă câteva cazuri groaznice cu șoferi care au ales să treacă cu mașina de mai multe ori peste pietonii pe care i-au lovit.

Camerele de supraveghere au surprins în mod regulat șoferi care conduc înainte și înapoi peste victime pentru a se asigura că acestea sunt moarte. Limba chineză are chiar și o zicală pentru acest fenomen: „E mai bine să lovești pentru a ucide decât să lovești și să rănești”, scria Slate.

Potrivit publicației amintite, în China despăgubirile pentru uciderea unei victime într-un accident de circulație sunt relativ mici – sumele variază de obicei între 30.000 și 50.000 de dolari – și odată ce s-a făcut plata, problema s-a încheiat. În schimb, plata îngrijirii pe viață a unui supraviețuitor cu handicap poate ajunge la milioane de euro.

Slate amintește de un celebru caz din 2008 în care un chinez pe nume Zhao Xiao Cheng a fost filmat cum a trecut de mai multe ori peste coprul unei femei în vârstă pe care a acroșat-o pe stradă. Judecătorii care au analizat cazul nu l-au găsit pe Zhao Xiao Cheng vinovat de ucidere intenționată și au acceptat explicația sa cum că el credea că trece cu mașina peste un sac de gunoi. În acel răăsunător caz Zhao Xiao Cheng a sfârșit prin a plăti doar aproximativ 70.000 de dolari drept despăgubiri.

Moldovenii din Franța trebuie să dețină două acte pentru a merge la votare
Articolul anterior
Franța este pe cale să învingă valul doi al pandemiei. Numărul de infectați scade, după introducerea restricțiilor
Articolul următor