În prag de iarnă, Lilu se răsfață pe nisipul fierbinte! Ce destinație de vacanță a ales prezentatoarea TV?

În timp ce noi ne pregătim de iarnă, Lilu și familia ei se bucură de o vacanță minunată în Egipt, mai exact în Sharm El Sheikh. În fiecare an, de ziua ei, 19 noiembrie, și a soțului său, 18 noiembrie, cuplul își dorește să evadeze departe de casă.

separator

În acest an, Lilu și soțul ei, Călin, au ales o destinație exotică și inedită. Experiența este una rară, motiv pentru care familia nu regretă efortul și alegerea făcută. Atât adulții, cât și cei mici se simt la înălțime.

Sharm El Sheikh este o destinație turistică cunoscută pentru experiențele de scufundări în apa limpede și priveliștile deosebite cu pești plutind printre corali de toate culorile. Lilu a descoperit raiul acvatic și a împărtășit impresiile sale cu urmăritorii virtuali.

,,Am ajuns sa văd cu proprii ochi ce vedeam la tv, la Jacques-Yves Cousteau (in copilărie eram cu ochii lipiți de ecran și admiram pestii multicolori de diferite forme si corali, o flora nemaipomenita). În aceste momente îți auzi inima bătând, doar respirația care îți amintește ca esti om și ca esti un norocos sa vezi toate minunile acestei lumi.

Frica, da, te însoțește până când ajungi cu ochii sub apă și vezi raiul acvatic, uiți de totul și de toate.
Nu ai voie să atingi și să hrănești peștii. E lumea lor și aici se hrănesc. Mâncarea oferită de oameni îi poate omorî.

Sunt sigură că voi face și scufundări cu echipamente (diving), dar până atunci primesc o plăcere enormă de la snorkeling. Azi la 6.40 când marea era liniștită, când cei mai colorați pești au venit sa găsească gustoșenii prin corali, când lumina soarelui a trecut grațios, lung prin apă”, mărturisește Lilu, pe pagina sa de facebook. Vezi video!

Iată, mai jos, mai multe poze din vacanța tinerei familii!

Fiica Anastasiei Zavorotnyuk a îmbrăcat rochia de mireasă. Mesajul emoționant pe care l-a publicat
Articolul anterior
Culturile de banane stropite cu o substanță toxică au îmbolnăvit mii de oameni
Articolul următor
Alte articole interesante