Văduvă la 17 ani. Irina își crește singură fetița, după ce iubitul ei a făcut atac de cord la 24 de ani

Probabil că mulți dintre noi își amintesc de povestea Irinei, tânăra însărcinată care a rămas singură pe lume, la doar 17 ani, după ce iubitul ei, Dumitru, a făcut un atac de cord la doar 24 de ani, în timpul unui joc de fotbal. Irina nu are pe nimeni alături și rămăsese cuprinsă de spaimă și disperare – fără casă, fără soț, cu un viitor nesigur.

separator

,,Ei bine, astăzi, Irina o leagănă pe Dumitrița, bebelușa ei, în casa lor!”, ne comunică Cristina Mastac Comerzan, pe facebook.

Casa a fost cumpărată datorita ajutorului mămicilor din toate colțurile lumii, care nu au rămas indiferente la durerea Irinei, mai dezvăluie Cristina.

În acest moment, Irina mai are nevoie de un frigider și un aragaz (are unul foarte vechi și e periculos).

Tânăra locuiește în Soroca (tel: 0 686 606 70). Dacă cuiva îi este mai comod poate susține cazul și online AICI sau pe paypal: cristina.mastac@yahoo.com, un proiect din care sunt susținute toate mămicile singure.

Potrivit Cristinei Mastac Comerzan, 140 de mămici au nevoie de ajutor în acest moment, inclusiv Irina, aflată într-o situație de risc, fiind singură cu un copil mic.

10 lucruri pe care le făceau părinții noștri, dar nimeni nu le face azi
Articolul anterior
Mai puțin stres în perioada dentiției
Articolul următor
Alte articole interesante