Valentina Cojocaru își încheie cariera artistică după 55 de ani de activitate

Interpreta de muzică populară Valentina Cojocaru s-a născut în satul Ciuciulea, raionul Glodeni, pe 20 februarie 1947. Legenda vie a muzicii populare a împlinit anul acesta 71 de ani. Artista a sărbătorit alături de copii, nepoți și alături de cei cu care a legat prietenii de mai bine de patruzeci de ani.

separator

,,Am ales să petrec o zi frumoasă alături de oamenii dragi mie. Dragostea lor necondiționată m-a motivat întotdeauna să fiu mai puternică, mai setoasă de viață. Sincer vă mărturisesc că nu m-am gândit să ajung până la această vârstă… “, a mărturisit Valentina Cojocaru pentru Busuioc TV.

În cei 55 de ani de activitate artistică bogată, Valentina Cojocaru a evoluat împreună cu Orchestra de muzică populară „Folclor” , ,,Lăutarii”, ,,Mugurel”. Artista a susținut mii de concerte, atât în țară cât și în străinătate. A evoluat pe scenele din Olanda, Austria, Danemarca, Cuba, Filipine, Franța, Grecia, Etiopia și în multe alte țări. a. Repertoriul artistei include peste 200 de melodii de petrecere și cântece din folclor.

Valentina Cojocaru spune că marile bucurii din viață le-a trăit pe scenă, artista având amintiri prețioase. însă, acum, a sosit momentul pentru a se retrage din viața publică.

A pozat pentru prima oară în „Playboy” la 67 de ani!
Articolul anterior
Detalii picante din viața intimă a cuplului Mihai Petre – Elwira Duda!
Articolul următor
Alte articole interesante