Valentina Pelinel își arată burtica de gravidă, fiind însărcinată cu gemeni

Fostul model român Valentina Pelinel a intrat în atenția presei după căsătoria cu omul de afaceri Cristi Borcea. Blonda este din nou însărcinată și urmează să devină mamă pentru a doua oară, de data aceasta de gemeni.

separator
Aceasta a fost prezentă în acest weekend la o nuntă. Fostul model a ales o rochie de culoare gri, lungă și decoltată. În fotografie, mireasa îi ține mâna pe burtă Valentinei Pelinel.Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în România, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie, ea s-a cununat civil cu fostul acționar și președinte al clubului Dinamo București, Cristi Borcea. Cuplul are împreună un copil, Milan, în vârstă de 2 ani.

Cristi Borcea a fost eliberat recent din închisoare. Acesta are trei copii cu Mihaela Borcea, doi cu Alina Vidican, un copil cu Simona Voiculescu și unul cu Valentina Pelinel. În total, Cristi Borcea va avea 9 copii. Recent, Cristi Borcea a fost pus sub un nou control judiciar pe cauțiune. Este suspectat de spălare de bani, într-un dosar cu prejudiciu de 40 de milioane de lei.

În Moldova a crescut prețul la fructe și legume
Articolul anterior
Un britanic a urmărit live, pe aplicația de pe mobil, cum hoții îi jefuiau casa
Articolul următor
Alte articole interesante