Valeria Lungu a publicat prima imagine alături de iubitul ei

Trăind momente grele în viața personală după ce a fost părăsită de iubit acum un an, Valeria Lungu iubește din nou. Bloggerița și-a găsit liniștea în dragoste, se simte în sfârșit protejată și iubită în brațele bărbatului din viața ei.

separator

Relația a trecut la un alt nivel, astfel că bloggerița nu se mai ascunde și l-a prezentat pe noul iubit celor peste 240 de mii de urmăritori ai săi de pe Instagram. Cei doi apar într-o ipostază tandră. Alex este medic de profesie.

Valeria a adăugat un mesaj drăguț. „Doar cu tine”, a scris ea.

Urmăritorii virtuali au venit imediat cu o mulțime de aprecieri și comentarii. Bloggerița a publicat și un video cu iubitul ei, pe canalul său de Youtube. Internauții însă nu au rămas la fel încântați.

,,Lasă-l, dragă Valeria! E mult prea plin de sine… ceva nu îmi place la el… are și un soi de aroganta…”/ Dumnezeule se iubește pe el mai mult decât pe tine, măi Valeria măi!/ Ești foarte frumoasă Valeria”, au comentat unii dintre ei.

Valeria Lungu a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie din București. Tănăra este pasionată de actorie, modă și muzică.

Actorii Olesea Sveclă și Anatol Durbală, alături de micuții lor, la o plimbare de seară în parc
Articolul anterior
A început ,,Săptămâna ușilor deschise” la Centru Online de Nutriție și Sport! Alătură-te celei mai minunate comunități pentru un stil sănătos de viață!
Articolul următor
Alte articole interesante