Valeriu Munteanu a fost diagnosticat cu noul tip de Coronavirus

Fostul membru al Partidului liberal, Valeriu Munteanu, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Politicianul a decis să facă un test după ce i-au apărut primele simptome suspecte, iar rezultatul s-a dovedit a fi unul pozitiv.

separator

Valeriu Munteanu a vorbit despre starea sa de sănătate, pe pagina sa de Facebook. Totodată, aceasta a venit cu un îndemn către oameni.

„Întâia noapte de Covid…

În ultimii 5 ani nu am fost răcit niciodată, nu am avut febră sau dureri de cap, “fenomene”, care în anumite forme, subit, au apărut la mine în ultimele 72 de ore.

De aceea am mers astăzi dimineață să fac testul la Covid-19, care s-a dovedit a fi unul pozitiv, ceea ce înseamnă că am coronavirus.

Prima zi cu simptome a fost destul de stranie, de parcă am fost călcat de șinilele unui tanc rusesc, dar acum sunt bine, fără nici un fenomen din prima zi, doar o senzație recurentă de “cosmos”.
Soția și copiii nu au avut și nu au nici o simptomă a coronavirusului.

Timp de cel puțin 2 săptămâni voi fi în izolare la domiciliu, până ne asigurăm că virusul “s-a stins” de tot și nu mai pot contamina pe nimeni.

Am o mare rugăminte către toată lumea, un îndemn pe care l-am avut constant în ultimele 5 luni – conștientizați că există totuși Covid, că este foarte periculos pentru multe categorii de cetățeni, protejați-vă pe cât este posibil, ajutând astfel sistemul nostru medical, care este sub o presiune enormă în această perioadă.

Sănătate tuturor…”, a scris Valeriu Munteanu.

Igor Dodon: dacă situația se va agrava, alegerile trebuie amânate pentru anul viitor
Articolul anterior
Anunț oficial. Carantină de 14 zile, pentru cetățenii români care călătoresc în Italia
Articolul următor
Alte articole interesante