Vali Boghean, mesaj emoționant pentru fiul său, Teodor, care a împlinit 7 ani

De 7 ani, Vali Boghean este tatăl unui băiețel pe nume Teodor. Ieri artistul și-a sărbătorit fiul, iar cu această ocazie a publicat unul dintre cele mai emoționante mesaje, care vine de la un tată către fiu:

,,Azi fiul meu, Teodor, face 7 ani. E o responsabilitate enormă să fii părinte, știam asta din familie, unde am fost 14 copii, dar am realizat pe deplin ce înseamnă ,,a fi părinte” când am devenit și eu tată, acum 7 ani”, mărturisește artistul.

,,Azi mă gândeam la expresia ,,cei 7 ani de-acasă”. Oare am reușit noi, alături și împreună cu Violeta, să-i oferim cei 7 ani de-acasă? Tare sper că Da. Timpul ne va spune. Sper să crească un demn fiu al neamului. A fi tată de băiat înseamnă a fi responsabil de influența pe care o poți avea asupra caracterului și principiilor morale pe care le va dezvolta fiul tău.

O responsabilitate pe care o împart ambii părinți, dar trebuie să recunosc că undeva în adâncul sufletului vrei fiul tău să fie varianta ta mai bună. Și nu neapărat să devină și el un artist, orice ar vrea să facă și-i place o să-l susțin. Și eu, și Violeta. La moment observ că-i plac șahul, tobele și actoria.

Copii nu ne sunt datori cu nimic, ei sunt entități aparte, cu visele și vocația lor, cu aspirațiile și soarta lor. Tot ce trebuie să facă un părinte e să-și ghideze copilul, să-i ofere un sfat, un umăr când e cazul și să-l ajute să înțeleagă din cuvânt lucrurile.

În rest ei cresc și o fac mai repede decât te-ai aștepta. Teo, să crești mare și voinic și să știi că noi te iubim și o vom face întotdeauna”, a mai scris Vali Boghean.

La mulți ani, pentru Teo!

Ion Ceban, împreună cu familia într-o vacanță în Egipt
Articolul anterior
Lista actualizată: țările pentru care se impune carantina la intrarea în Moldova, începând de luni, 15 ianuarie
Articolul următor
Alte articole interesante