Vali Boghean revine cu un nou videoclip – ,,Pericol de femeie”. Video!

Vali Boghean își surprinde publicul drag cu o nouă piesă despre dragoste și multitudinea aspectelor ei. Interpretul a lansat astăzi piesa ,,Pericol de femeie”, cel de-al doilea videoclip la care artistul lucrează împreună cu echipa de producție CIOfilm.

separator

„Pericol de femeie” este despre EA – femeia firească, drăcoasă, periculoasă, dar totuși iubită la nebunie. Producția abordează subiectul iubirii, doar că nu este despre dragostea siropoasă, ci despre una cu năbădăi.

„Fiecare femeie ne pune în pericol, dacă ne îndrăgostim, de aceea această piesă e un manifest melodic și vizual pentru darul cel mai de preț de a iubi, ierta, accepta necondiționat persoana de alături”, ne comunică artistul pe pagina sa de socializare.

Scenariul videoclipului este semnat de poetul și actorul Ronin Terente și prezintă o poveste de dragoste a anilor `90. Cu certuri, haine aruncate pe balcon, nănășei care suferă împreună cu proaspeții căsătoriți și cu… draci. Protagoniștii clipului sunt scenaristul acestuia Ronin Terente și fosta sa iubită, Anastasia Creciun. Rolurile nănășeilor au fost jucate de actorii Ana Tkacenko și Oleg Volontir.

Vali Boghean joacă un rol nu mai puțin important – taximetristul. Omul care asistă la dulcea împăcare a cuplului, abia la sfârșitul poveștii. Deși spune că au fost mai multe tentative de a scoate această piesă din repertoriu, Vali Boghean zice că îi place rezultatul final și că se bucură că oamenii din echipa l-au convins să lanseze și un videoclip pentru ea.

La sfârșitul acestei veri, urmează să fie lansat al treilea videoclip ce face parte din același proiect.

Vizionare plăcută!

Janet Jackson, surprinsă cu fiul în brațe la înmormântarea tatălui
Articolul anterior
Campioana Moldovei la Fitness Bikini, Leo Ciobu, dă peste cap toate stereotipurile despre frumusețea femeii
Articolul următor
Alte articole interesante