Vali Boghean revine cu un nou videoclip – ,,Pericol de femeie”. Video!

Vali Boghean își surprinde publicul drag cu o nouă piesă despre dragoste și multitudinea aspectelor ei. Interpretul a lansat astăzi piesa ,,Pericol de femeie”, cel de-al doilea videoclip la care artistul lucrează împreună cu echipa de producție CIOfilm.

separator

„Pericol de femeie” este despre EA – femeia firească, drăcoasă, periculoasă, dar totuși iubită la nebunie. Producția abordează subiectul iubirii, doar că nu este despre dragostea siropoasă, ci despre una cu năbădăi.

„Fiecare femeie ne pune în pericol, dacă ne îndrăgostim, de aceea această piesă e un manifest melodic și vizual pentru darul cel mai de preț de a iubi, ierta, accepta necondiționat persoana de alături”, ne comunică artistul pe pagina sa de socializare.

Scenariul videoclipului este semnat de poetul și actorul Ronin Terente și prezintă o poveste de dragoste a anilor `90. Cu certuri, haine aruncate pe balcon, nănășei care suferă împreună cu proaspeții căsătoriți și cu… draci. Protagoniștii clipului sunt scenaristul acestuia Ronin Terente și fosta sa iubită, Anastasia Creciun. Rolurile nănășeilor au fost jucate de actorii Ana Tkacenko și Oleg Volontir.

Vali Boghean joacă un rol nu mai puțin important – taximetristul. Omul care asistă la dulcea împăcare a cuplului, abia la sfârșitul poveștii. Deși spune că au fost mai multe tentative de a scoate această piesă din repertoriu, Vali Boghean zice că îi place rezultatul final și că se bucură că oamenii din echipa l-au convins să lanseze și un videoclip pentru ea.

La sfârșitul acestei veri, urmează să fie lansat al treilea videoclip ce face parte din același proiect.

Vizionare plăcută!

Gaz mai ieftin de la Gazprom, dar nu și pentru consumatori. Cum explică situația șeful de la Moldovagaz

Președintele Moldovagaz, Vadim Ceban, anunță că prețul de achiziție a metanului va fi 785 USD pentru mia de metri cubi în luna decembrie, cu 4,5% mai puțin față de prețul din luna noiembrie – 821,58 USD, scrie bani.md.

Totodată, Ceban spune că livrările de metan vor rămâne la același nivel de 5,7 milioane metri cubi/zi.

În prezent prețul metrului cub de gaz pentru consumatorii casnici este de 29,27 lei. Președintele Moldovagaz a spus că în această iarnă există probabilitatea de reducere a tarifulu la gaz, dar asta după acoperirea devierilor financiare înregistrate de companie urmare.

La începutul lunii octombrie, Gazprom a anunțat că reduce livrările de gaz către Republica Moldova la 5,7 mil. metri cubi/zi, respectiv Chișinăul trimite 2,3 mil. metri cubi în stânga Nistrului, iar restul sunt destinați malului drept.

Parlamentul a votat azi două proiecte care vor îmbunătăți condițiile de trai ale moldovenilor

”Astăzi, la ședința Guvernului am votat două proiecte, care vor îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor”, scrie ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu pe pagina sa de Facebook.

În primul rând, este vorba de proiectul de lege pentru ratificarea Acordului între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind reglementarea construirii unor apeducte, prin care raioanele Ungheni, Nisporeni, Glodeni și Fălești vor fi conectate la rețeaua de apă, ApaVital, din România.

Investițiile pe teritoriul României și pe teritoriul Republicii Moldova, până la punctele de interconectare, inclusiv traversarea frontierei, vor fi realizate de către operatorul din România, ApaVital, iar Republica Moldova va achita costurile de racordare a localităților din zona în care va fi apeductul construit.

Totodată, din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală este în curs de implementare un proiect ce vizează construcția rețelelor de apeduct pentru 13 localități din raioanele Nisporeni (Isăicani, Băcșeni, Valea-Trestieni, Odobești, Chilișoaia, Boldurești, Brătuleni, Cîrnești, Luminița, Selișteni) și Ungheni (Măcărești, Frăsinești, Costuleni), care va asigura conectarea acestora, la punctul de interconectare.

Primul proiect de acest tip va fi realizat între localitățile Măcărești (România) – Măcărești (Republica Moldova). Până la final de an, apa potabilă de calitate, produsă de ApaVital, va trece Prutul.

În cel de-al doilea, este vorba de proiectul de modificare a unui acord de finanțare cu BERD prin care vom primi resurse adiționale în valoare de 100.000.000 euro, pentru implementarea deplină a Proiectului „Reabilitarea Drumurilor în Moldova IV”.

Banii vor fi utilizați pentru implementarea lucrărilor de reabilitare și supraveghere tehnică a peste 85 de km de drum, din următoarele sectoare:

Soroca – Arionești- Otaci;

Hîncești – Lăpușna;

Ocolirea orașului Vulcănești.

Cu pași grăbiți, implementăm proiecte pentru oameni, mai scrie ministrul.

Un oraș din SUA autorizează folosirea roboților ucigași. Situațiile în care mașina va trage în civili

Inițiativa controversată care permite poliției să disloce roboți capabili să folosească forța letală în circumstanțe extraordinare a fost votată marți seară de Consiliul Supervizor din San Francisco, relatează CNN.

Inițiativa a primit 8 voturi ”pentru” și 3 ”împotrivă”.

Potrivit proiectului, ofițerii vor putea folosi roboți pentru a aucide ”când riscul pierderii de vieți omenești – ale civililor sau polițiștilor – este iminent, iar oamenii legii nu pot controla amenințarea prin folosirea forței sau tacticile de dezescaladare”.

Decizia trebuie să mai primească un vot, săptămâna viitoare, și aprobarea primarului.

”Ar putea apărea o circumstanță extraordinară în care, într-o urgență practic de neimaginat, polițiștii ar putea dori să folosească forță letală pentru a împiedica pe cineva să facă și mai mult rău”, a declarat supervizorul Aaron Peskin la ședința consiliului.

Cei trei membri ai consiliului care au votat ”împotrivă” susțin însă că ”există un potențial serios de utilizare greșită și abuz al acestei tehnologii militare, într-o situație în care nu este necesară”.

Amendamentul aprobat de Consiliul Supervizor prevede că unul dintre cei doi comandanți ai Departamentului de Poliție din San Francisco poate autoriza orice utilizare a unui robot pentru forța letală.

Robert Rueca, purtător de cuvânt al poliției, a declarat pentru Washington Post că departamentul are mai mulți roboți și nu intenționează să îi echipeze cu arme de foc. În schimb, roboții ar putea fi ”echipați” cu încărcături explozive pentru a putea pătrunde în spațiile baricadate sau ar putea fi folosiți pentru ”a contacta, scoate din acțiune sau pentru a dezorienta un suspect periculos”, fără ca viața vreunui polițist să fie pusă în pericol.

Janet Jackson, surprinsă cu fiul în brațe la înmormântarea tatălui
Articolul anterior
Campioana Moldovei la Fitness Bikini, Leo Ciobu, dă peste cap toate stereotipurile despre frumusețea femeii
Articolul următor