Vama Albița ar fi blocată, spun moldovenii care așteaptă să intre în țară

Punctul de trecere Albița ar fi blocat de dimineață. Cu astfel de mesaj a venit o internaută pe o rețea de socializare.

separator
„Vama Albița este blocată pe sensul de intrare în România. Sunt lăsați să intre doar cetățenii români cu domiciliul actual în România, cu obligativitatea autoizolării la domiciliu pe 14 zile. Autocarele și microbuzele spre Europa sunt întoarse fără discuții”, se spune în mesaj.

Contactat de Știri.md, ofițer de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi a declarat că nu cunoaște despre blocarea punctului de trecere Albița de către autoritățile române și că restricționarea pentru străini este prevăzută doar la granița cu Ungaria.

Între timp, tot mai mulți internauți scriu pe paginile sale de Facebook că punctul de trecere este blocat.

„Punctul Vamal Albița, la moment, se află în ședință de urgență, se permite trecerea frontierei doar cu buletin românesc unde este indicată viza de reședință, dar scrii declarație pe proprie răspundere că intri în carantină timp de 14 zile, în această perioadă nu poți să părăsești România”, a scris un alt internaut. La solicitarea redacției Știri.md de a oferi detalii despre situația creată la frontiera cu România, autoritățile române au declarat că vor reveni ulterior cu o reacție către noi.

Cum vor fi pedepsite persoanele care indică date greșite în fișele epidemiologice
Articolul anterior
O casă a fost construită pe acoperișul unui bloc din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante