Vărul Camillei, găsit mort într-o cameră de hotel. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un văr îndepărtat al Camillei, ducesa de Cornwall, a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Bărbatul și-ar fi luat viața.

Charles Villiers, în vârstă de 59 de ani, ar fi intrat în faliment îdin cauzal unui proces lung de divorț, care l-a lăsat „fără bani” și fără prieteni.

El este amintit un bărbat „fermecător” căruia „îi plăcea să ajute oamenii”, dar se lupta cu „pierderea contactului cu fiica sa”.

Charles și Emma Villiers s-au despărțit în 2012 și au cerut divorțul în 2014. Între ei a izbucnit o ceartă, deoarece nu au reușit să cadă de acord asupra locului în care ar trebui să se desfășoare audierile privind plățile de întreținere.

Villiers a susținut că procesul ar trebui să fie în Scoția, unde cuplul a locuit timp de 28 de ani, într-un conac de lângă Dumbarton.

Emma Villiers a vrut ca totul să se desfășoare în Anglia, unde s-a mutat după divorț.

Experții juridici cred că femeia putea câștiga cel mult trei ani de susținere financiară de la fostul ei soț la un tribunal scoțian, dar ar fi putut primi un acord mult mai lung și mai generos de la un judecător englez.

Bătălia a dus la costuri legale atât de mari, încât în 2015 cei doi au pierdut până și casa.

Conform unei hotărâri a Înaltei Curți din 2021  Villiers nu trebuia să plătească pentru întreținerea fostei partenere, deoarece era puternic îndatorat și „distrus financiar” de proces.

Dar cea mai recentă rundă a disputei legale a adus o schimbare. Judecătorii Curții de Apel au anulat hotărârea și l-au condamnat pe Villiers să-i plătească fostei sale soții 10.000 de lire sterline pe an.

Bărbatul de 59 de ani a fost găsit mort de o menajeră într-o cameră de la hotelul Durrants de 300 de lire sterline pe noapte , potrivit The Times.

El s-a logodit cu cântăreața de operă Heidi Innes, în vârstă de 45 de ani, în 2020, dar ea a încheiat relația în februarie . Femeia l-a acuzat că nu a plătit chiria de 18.000 de lire sterline pentru o cabană pe care o împărțeau.

De atunci, Charles dormea ​​pe canapeaua unei prietene de familie, Philippa Snowdon, în vârstă de 80 de ani, în timp ce scria o carte despre strămoșii săi.

„Era fermecător, îi plăcea să ajute oamenii și era un oaspete perfect. Divorțul a fost îngrozitor și l-a supărat cu adevărat, iar lucrul care l-a deranjat cel mai mult a fost pierderea contactului cu fiica lui. A fost atent până la sfârşit, așa că a orchestrat cu grijă modul în care a murit pentru a evita să-mi provoace vreo durere”, spune Philippa.

sursa: www.okmagazine.ro

Franța: Un miliardar rus sancționat câștigă în instanță dreptul de a-și folosi iahtul pe Coasta de Azur. I se vor plăti și daune

Un tribunal francez a ordonat miercuri agenției vamale a țării să elibereze un iaht confiscat, deținut de un miliardar rus afectat de sancțiuni europene, din cauza unor erori de procedură comise în timpul confiscării navei, scrie Reuters.

Agenții vamali au confiscat iahtul „La Petite Ourse”, de 27 de metri, la 16 martie, după ce proprietarul său, Alexey Kuzmichev, unul dintre principalii acționari ai băncii rusești Alfa Bank, a fost sancționat de UE în martie pentru legăturile sale cu președintele Vladimir Putin.

Curtea de Apel din Paris a decis că ofițerii vamali nu au urmat procedurile corecte atunci când au abordat nava, care era ancorată în orașul Antibes de pe Coasta de Azur.

Agenții au invocat o anchetă de fraudă atunci când s-au prezentat la autoritățile de pe șantierul naval, ceea ce, conform legislației franceze, permite vămii să percheziționeze o navă.

Hotărârea subliniază provocările cu care se confruntă națiunile europene în ceea ce privește înghețarea activelor oligarhilor ruși.

Kuzmichev a dat în judecată autoritățile franceze în încercarea de a recâștiga accesul la cele două iahturi ale sale deținute în Franța, La Petite Ourse și La Petite Ourse II.

În calitate de persoană sancționată ale cărei active sunt înghețate, lui Kuzmichev îi este în continuare interzis să scoată La Petite Ourse din apele teritoriale franceze, dar acum i se permite să aibă acces la iaht și să îl folosească în apele franceze, a declarat avocatul său.

„În interiorul [Franței], i se permite să se deplaseze, fie că este pe jos, pe cal, cu mașina sau cu barca”, a declarat avocatul Philippe Blanchetier.

De asemenea, instanța a dispus ca vameșii francezi să-i plătească magnatului 10.000 de euro drept despăgubiri.

O instanță din Rouen se va pronunța la o dată ulterioară cu privire la cea de-a doua navă, La Petite Ourse II, ancorată la Cannes.

sursa

Descoperire macabră în satele eliberate din Ucraina: o cutie cu dinți de aur smulși de ruși de la prizonieri

O descoperire macabră a fost făcută într-un sat din apropiere de Izium, în regiunea Harkov, eliberat recent de sub ocupația rușilor. Trupele ucrainene au găsit într-un subsol folosit pe post de cameră de tortură dovezi ale chinurilor la care au fost supuși prizonierii rușilor, indiferent că erau civili sau soldați. Cea mai șocantă probă a atrocităților petrecute acolo este o cutie cu dinți de aur smulși de la prizonieri. „Un mini Auschwitz”, a comentat Ministerul ucrainean al Apărării.

„Vecinii auzeau în continuu urlete venite dintr-acolo. Anchetatorii au descoperit o cameră de tortură înfiorătoare în satul Piski-Radkivski”, a scris pe Facebook Serhii Bolvinov, polițist din Harkov, care a participat la misiune, notează Digi24.ro.

El spune că poliția a obținut informații de la colaboratorii rușilor și de la localnici, care, după eliberare, le-au indicat că subsolul unei case din sat a fost transformat în cameră de tortură, unde au fost torturați atât civili, cât și polițiști și soldați luați prizonieri. O metodă de tortură era îngroparea victimei în pământ, cu masca de gaz pe figură, în timp ce era acoperit cu o cârpă care ardea mocnit, potrivit polițistului, care a pozat masca de gaz folosită de torționari.

Cea mai șocantă descoperire a fost o cutie din plastic umplută cu dinți de aur smulși de la prizonieri.

„Un mini Auschwitz”, a comentat Ministerul ucrainean al Apărării imaginile, trimitere la practica naziștilor de a lua toate bijuteriile și obiectele de preț, inclusiv dinții de aur, de la evreii care sfârșeau în camerele de gazare și apoi la crematoriu.

„Câte vom mai găsi în Ucraina ocupată?”, a întrebat ministerul de la Kiev.

În filmarea polițistului Serhii Bolvinov apare, la un moment dat, și o plăcuță de identificare a unui soldat ucrainean.

Soldații ucraineni găsesc tot mai multe camere de tortură în care au fost ținuți și „interogați” prizonierii de război luați de ruși.

Unii dintre ei au povestit prin ce au trecut, însă imaginile filmate în aceste încăperi vorbesc de la sine despre condițiile pe care au trebuit să le îndure prizonierii.

Patru avioane rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și Suediei

Patru avioane de luptă rusești au intrat miercuri în spațiul aerian european, ceea ce a determinat un răspuns din partea forțelor italiene, care asigură poliția aeriană din partea NATO.

Economica.net - Franţa va trimite o fregată în Marea Neagră şi are  programate zboruri cu avionul de luptă Rafale - Economica.net

Avioane Eurofighter italiene au fost mobilizate rapid pentru a intercepta aeronavele de luptă rusești care intraseră în spațiul polonez și suedez. Aparatele rusești au fost forțate să reintre în spațiul aerian rusesc, mai precis al enclavei Kaliningrad, precizează forțele aeriene italiene într-o postare pe Twitter, transmite digi24.ro.

Matthias Eichenlaub, ofițer de presă al NATO, a declarat pentru „Newsweek” că Italia asigură misiunea de poliție aeriană a Alianței în regiunea baltică. El a mai spus că avioanele NATO din această regiune „interceptează în mod regulat avioane militare rusești care nu respectă regulile internaționale de siguranță aeriană”.

Incidentul survine într-un moment de tensiuni ridicate între Rusia, pe de o parte, și Occident și Ucraina, pe de altă parte.

Rusia menține în Marea Neagră trei nave înarmate cu 20 de rachete Kalibr
Articolul anterior
Leonardo DiCaprio a petrecut cu o ucraineancă sexy, înainte să-i dea papucii Camilei
Articolul următor