Vasile Advahov a filmat naşterea feciorilor săi!

De o săptămână Vasile Advahov este cel mai fericit tată. Soția Ionela i-a dăruit încă un fecior, ruptă bucată capul familiei.

separator

În acest moment copilaşii, alături de soţie sunt acasă. Tatăl povesteşte că primele nopţi au fost liniştite. Soţia a dormit alături de cel mic într-o odaie iar tati alături de Daniel peste perete.

Deși sarcina a decurs dificil, luni, Vasile a răsuflat ușurat. Ionela făcea cumpărături la piața când a intrat în travaliu. A reacționat ca o femeie puternică, și-a sunat soțul și au mers să nască împreună la maternitate.

Am asistat și la prima naștere, fiind rugat de doctor și Ionela.

Este o experiență de neuitat să-ți ajuți soția în așa momente unice. Aveam mari emoții dar nu le exteriorizam, știam că are nevoie de mine mai mult ca niciodată. Tuturor viitori tătici le recomand să asiste la naşteri. După aceste încercări îmi iubesc şi mai mult soţia, mă simt şi mai responsabil pentru viaţa copiilor, căsnicia noastră a devenit mult mai puternică.

Primului fecior, Daniel, i s-a comunicat din timp că va mai veni cineva în familie. L-au pregătit psihologic. Au recurs şi la un truc. Tati i-a cumpărat un cadou pe care l-a dus la maternitate. În momentul în care Dănuţ şi-a văzut frăţiorul, părinţii i-au dat şi jucăria, cadou de la Lucian. Atunci fraţii au dat pentru prima dată mână caldă în semn de prietenie.

Dintre Dorin, Robert şi Lucian

am ales cel mai luminos nume-Lucian.  Nu am vrut să-l numim în cinstea vreunui părinte  ca să nu provocăm supărări. Este un băiat  sănătos şi zdrăvănuţ de 3,9 kg. Parcă îmi seamănă mie.

Ionela deja ştie că vreau şi o fetiţă. Exact ca în famila noastră suntem doi fraţi şi o soră. Soarta va hotărî.  Sunt pregătit să muncesc mai mult ca să le dau cea mai bună educaţie.  Familia în viaţa mea are prioritate.

Despre cumetri…

Încă nu i-am anunţat, dar vreau să-i păstrez pe cei de la primul copil. Nana Nelly Ciobanu deja este cazul să se pregătească de un nou botez.

Vasile şi Ionela se cunosc mai bine de 13 ani.

S-au văzut pentru prima dată la o terasă. Vasile Advahov împăca o nuntă de-a prietenilor. De atunci s-a legat între ei o strânsă prietenie de ani de zile.  Cererea în căsătorie a apărut spontan. S-a întâmplat la aniversarea lui Vasile, împlinise  30 de ani. Primul inel a fost unul improvizat. În schimb la câteva zile a apărut şi cel cu diamante.

 

Primele poze cu Ion Paladi nun mare!!!
Articolul anterior
Alina Mereuță: Vara asta e superbă!
Articolul următor
Alte articole interesante