Vatra te invită pe tărâmul magic al ,,Satului de Crăciun” pentru a dărui bucurie!

În perioada 10 decembrie – 7 ianuarie, Complexul etno-cultural Vatra te invită pe tărâmul magic al Satului de Crăciun, acolo unde miroase a brad, mere coape, vin fiert și sună a colinde. Acolo unde Crăciunul înseamnă a dărui, iar fiecare oaspete vine să ofere câte puțin din bucuria sa pentru a aduce atmosfera sărbătorilor și în inimile celor mai puțini norocoși.

separator
Alături de VATRA, chiar tu poți fi Moș Crăciun, pentru că doar aici poți găsi cutia gigantă a moșului, unde poți lăsa tot felul de lucruri pentru cei care au mai puțin.

Iar în data de 29, 30 și 31 Decembrie, însoțiți de Ansamblul Folcloric ” Romanița „, vom merge să aducem fericire în inimile familiilor care nu au simțit demult spiritul Crăciunului. Vom pune pe mesele lor, bucate alese, pregătite de cei mai iscusiți bucătari ai echipei VATRA și vom sărbători un Crăciun de zile bune.

Vino la VATRA, împreună cu prietenii și familia ta, să trăiești momente unice, în timp ce poți ajuta alți oameni.

În fiecare weekend, VATRA va găzdui colindători din întreaga țară, iar bucătarii iscusiți vor avea grijă să îți delecteze simțurile cu cele mai delicioase bucate tradiționale moldovenești. Drept mulțumire, 10 % din încasări, vor fi donații.

Și asta nu e tot. Fii cu ochii pe Vatra, urmează multe surprize! Află mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

24 de coafuri pentru părul scurt în seara de Anul Nou
Articolul anterior
Bradul de Crăciun al Londrei, luat în râs pe rețelele sociale. ,,Spiritul Crăciunului ar trebui să fie simplu și modest”
Articolul următor
Alte articole interesante