Veaceslav Negruță: ,,Gata, puteți să nu mai acordați prea multă importanță cifelor oficiale, lumea nu mai raportează, fiecare se descurcă cum poate”

Analistul Veaceslav Negruță, într-o postare pe facebook, îndeamnă oamenii să fie precauți în fața Covid-19 și să nu acorde o prea mare importanță cifrelor raportate zilnic, întrucât cifrele reale ar putea fi mult mai mari. Concluzia vine poate din experiența proprie sau poate din datele practice observate la nivel comunitar.

,,Covid: gata, puteți să nu mai acordați prea multă importanță cifelor oficiale raportate de oficiali. Lumea nu mai raportează și nu mai apelează la medici de familie. Fiecare se descurcă cum poate și economisește pe teste, fără a mai ajunge în statistică”, declară Veaceslav Negruță.

,,Dezastrul nu mai poate fi contabilizat aici! Belgia, Franta, Germania, România, Cehia, Anglia, Elveția, … – toți anunță noi restricții, dure dar necesare, închideri de localuri, ieșiri în public obligatoriu cu mască, apeluri de a evita ieșirile, … toate acestea – cu primele persoane din aceste state în prim planul luptei împotriva epidemiei. În încercarea de a opri, de a localiza și de a reveni la normal, poate mai repede.

Și doar aici – autoritățile au alte griji, petreceri și guleaiuri. iar fiecare dintre cetățeni se descurcă cum îl duce capul. Păcat de medici, că sunt oameni. Păcat de speranțe, că și ele mor, chiar dacă la urmă. Guvernare făcută din minciuni…”, a mai menționat analistul.

După 3 săptămâni de carantină totală, Israel relaxează restricțiile și redeschide grădinițele
Articolul anterior
Video! Comedy Zebra Show: ,,Cum se poate și cum NU se poate să te prezinți la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie”
Articolul următor
Alte articole interesante