Vedeta Baletului Balşoi a provocat un imens scandal cu niște imagini

A muncit enorm până să ajungă în vârful piramidei, a îndurat multe, iar antrenamentele chinuitoare şi dureroase au dat roade. A fost numită steaua Baletului Balşoi, iar atunci când apărea pe scenă toţi spectatorii erau în delir.

separator

Însă de la faimă la scandal nu este decât un singur pas. Anastasia Volochkova a fost protagonista mai multor ipostaze cel puţin revoltătoare care i-au dăunat carierei sale.

Aceasta s-a fotografiat în repetate rânduri dezbrăcată sau aproape goală, iar de această dată le-a arătat admiratorilor ei cât de mult îi place să îşi domine partenerul, atunci când l-a făcut cu ou şi cu oţet pe fostul soţ pe Twitter.

Mesajele jignitoare adresate fostului partener de viaţă au fost citite de sute de mii de oameni, care o admirau pe Anastasia.

Sursa: http://lifenews.ru/

O moldoveancă supărată pe bărbatul ei a făcut publicul să râdă în hohote la iUmor

Concurenta a venit la iUmor ca să-și spună oful. Actriță și educatoare de meserie, a jucat cartea moldovencei nervoase pe partener, iar jurații au râs cu poftă când au văzut atitudinea pe care aceasta a afișat-o pe scenă. Desigur, din decor nu a lipsit un manechin pe care și-a descărcat nervii.

”Sunt get-beget moldoveancă. Nu se vede după față? Sunt din Botoșani, unde se agață harta în cui. Mă cheamă Claudia. Sunt frumoasă, deșteaptă și sunt nervoasă, acum, pe bărbatul meu, că mai caută și prin alte părți! Nu știu ce nu-i ajunge!”

Claudia Chiraș a jucat pe scena iUmor rolul femeii supărate pe iubitul infidel. ”Ce trebuie să fac ca să îmi dai și mie oleacă de atenție? Să umblu toată ziua pe aici ca mintea ta goală? Și mai vii și noaptea de duhnești a alcool! Tu spui că bei bere fără alcool, dar să știi că nu folosește la nimic dacă o bei cu țuică! De acum înainte, fără Maricica, fără niciuna! Gata! Nu mai merge la mine cu cadouri! Mai merge o dată, dar să fie 4×4.”

”Eu susțin această scenă. Așa se întâmplă în Moldova, dar nu se vede la televizor! Acolo, bărbatul iese rău! Susțin moldovencele puternice!”, a spus Cătălin Bordea. ”Eu cred că ați făcut de râs mitul moldovencei asupritoare. Eu cred că se putea mult mai mult! Nu știu cine a scris textul, dar e temător așa. Du-te femeie la psihiatru sau vorbește cu soțul. Rezultatul va fi același: divorțul!”, a fost declaraţia lui Cheloo. 

Claudia Chiraș a primit un dislike din partea lui Cheloo și trei like-uri din partea Deliei, lui Cortea și Bordea, scrie Observator.

MakSim a întrerupt concertul de la Soci. A aruncat microfonul în sală și a părăsit scena

Seara de 18 martie trebuia să fie specială pentru vizitatorii sălii de concerte din Soci. Fanii așteptau spectacolul artistei ruse MakSim, biletele erau epuizate. Vedeta a urcat pe scenă. Însă, încă din primele minute, a devenit clar că ceva nu era în regulă. Cântăreața era de nerecunoscut – șuiera, nu scotea notele corespunzătoare, cuvintele pieselor ei nu puteau fi deslușite.

MakSim a urcat bolnavă în scenă și nu a putut continua concertul. În momentul în care a observat că publicul se revoltă, artista a întins microfonul publicului din sală și a părăsit scena împreună cu trupa sa.

După concertul din Soci, părerile spectatorilor au fost împărțite. Se strecoara suspiciunea că artista este bolnavă.

,,Atunci de ce a venit pe scenă?”, s-au întrebat rușii. ,,Experiența ei tristă din trecut nu a învățat-o nimic? Suntem siguri că publicul ar fi intrat în situație chiar dacă concertul ar fi fost anulat cu câteva ore înainte de începere. Dar acum mulțimea este supărată”, a transmis presa rusă. Rușii cer ca artista să le înapoieze banii pentru concert.

Amintim că MakSim s-a aflat în comă timp de 2 luni din cauza afectării grave pulmonare în timpul pandemiei de Covid. Artista a scăpat miraculos urmând o lungă perioadă de reabilitare după externarea din spital.

МакSим сорвала концерт в Сочи — бросила микрофон и ушла со сцены

Unica.md a luat trofeul ”Omul Anului 2022”! Aura, cea mai bună prezentatoare de divertisment! Felicitări pentru colega noastră!

Revista Unica.md are motiv de sărbătoare! Munca echipei noastre de la emisiunea ”Uși deschise” a fost apreciată. Prezentatoarea emisiunii, îndrăgita interpretă, iar de o bună bucată de timp și prezentatoare, AURA, a fost selectată de public drept prezentatorul anului la categoria emisiuni de divertisment.

Decernarea premiilor VIP Magazin a avut loc sâmbătă, într-un local select din Capitală.

”Trofeul OMUL ANULUI-2022, la categoria „prezentator de divertisment „.

Mulțumesc mult tuturor celor, care m-ati votat și susținut în acest concurs. Mulțumesc mult echipei mele „UȘI DESCHISE ” de la unica.md: Iulia Arnaut, Iurii Iovu, Snejana Țugui – pentru incredere, Tatiana Antoniuc pentru implicare, Vlada Ivanova și Gabriela Ciubara, pentru look-ul meu din această seară.

Și, desigur, mulțumesc mult VIP magazin, Rodica Ciorănica, pentru nominație și premiu, dar și pentru o seară minunată petrecută alături de oameni frumoși și deosebiti!”, scrie pe pagina sa de Facebook colega noastră Aura.

Felicitări întregii echipe ”Uși deschise”!

De la lansarea proiectului, echipa emisiunii a reușit să realizeze zeci de interviuri cu artiști și personalități de la noi din țară, iar din acest an a trecut Prutul și a început un ciclu de emisiuni extrem de captivante cu artiști de la noi care au reușit să se afirme în România, dar și interpreți români îndrăgiți de publicul de la Chișinău.

Unica.md vă mulțumește pentru încredere, sperăm să ne fiți alături și mai departe, iar noi vă dăm asigurări să rămânem în continuare fideli publicului care ne apreciază munca.

Dumnezeu lucrează prin oameni: povestea Anișoarei!
Articolul anterior
A rămas fără cuvinte după ce a văzut ce i-a apărut pe ecran în timp ce vorbea pe Skype!
Articolul următor