Vedetă exclusă de la Olimpiada 2012 pentru că a facăut sex în cantonament

Iziane Castro Marques, una dintre cele mai bune jucătoare din echipa de baschet feminina Braziliei, a fost exclusă din lotul care va participa la JO de la Londra pentru că a făcut sex cu soţul ei în cantonament.

separator


„L-am chemat să doarmă câteva nopți cu mine”, a fost explicația sportivei, care nu i-a înduplecat însă pe oficialii Federaţiei Braziliane de Bachet şi ai Comitetului de Organizare pentru JO din 2016 de la Rio de Janeiro. Aceştia n-au ținut cont că este vorba despre o jucătoare importantă (21 de puncte în ultimul amical, 67-99 cu SUA) şi au exclus-o din lot pe Iziane Castro Marques.

Selecţionata sud-americană se află în cantonament în Franța, la Lille, acolo unde federalii au impus reguli asemănătoare cu cele de la Londra. Această sportivă este la fel de indisciplinată şi de individualistă precum este Balotelli sau cum era Romario, având în vedere și alte episoade anterioare. A promis că se schimbă, dar n-a făcut-o”, a scris presa din Brazilia, conform totalbaschet.ro.

Iziane Castro Marques (30 de ani) evoluează ca extremă şi măsoară 1,83 m. Ea joacă din 2002 în WNBA şi a trecut în carieră la echipele din Miami, Phoenix, Seattle şi Atlanta.

Sursa: http://unimedia.md/

Inedit: Trei obeze care s-au transformat în fotomodele
Articolul anterior
Produse cosmetice profesionale de la GOSH COSMETICS
Articolul următor
Alte articole interesante