Vedete care au fost miri și nași de cununie în acest weekend

În acest weekend, la început de vară, s-au jucat nunțile în showbizul autohton. Mai multe cupluri și-au jurat iubire veșnică, alături de nași, prieteni și rude.

separator

Cristina Evtodii și Gabi Marcu au fost nași pentru prima oară. Nașa a optat pentru două rochii elegante, una mai spectaculoasă ca alta.

„A wedding like a fairytale”, a scris bloggerița pe pagina sa de Instagram, unde  a publicat câteva imagini de la sărbătoare.

Cristina Croitoru și soțul ei au revenit din America și au jucat o nuntă frumoasă alături de primii fini. Interpreta a strălucit într-o rochie de seară de culoare roz pudrat.

Interpretul Valeriu Moruz, membru al trupei BrioSonores, s-a căsătorit în secret pe data de 1 iunie. Totul a ieșit la iveală după ce colegii artistului au i-au felicitat public pe tinerii căsătoriți, Valeriu și Irina. Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Curchi, iar nunta s-a jucat într-un local de lux din Capitală. „Totul a fost ideal până în cel mai mic detaliu, cu atitudine, cu respect, decență și clasă!”, a comunicat Valeriu Moruz pe pagina sa de facebook, evitând să publice poze de la eveniment.

Veronica și Valentin Vizant au fost nași de cununie pentru a șasea oară. Pe 1 iunie, omul de afaceri și soția sa i-au cununat pe fiul fostului primar interimar al capitalei Silvia Radu. Ovidiu, și aleasa sa, Corina, au jucat nunta într-un restaurant din preajma Capitalei.

De ziua lor, copiii au pus stăpânire pe cel mai modern centru comercial din țară!
Articolul anterior
Viorela Dimici: „Ne-am simțit adevărați ”Cristofori Columbi” care printre primii și-au lăsat urma într-un pictorial plin de gingășie, dragoste și pasiune!”
Articolul următor
Alte articole interesante