Vedete care au suflat soții altor femei, dar nu au ajuns să fie fericite

Aceste vedete au suflat soții altor femei și au dovedit existența legii bumerangului prin propriul exemplu.

Multora acum le pare rău pentru Britney Spears și au uitat complet că în trecut a făcut o mulțime de lucruri dubioase. De exemplu, relația cu fostul ei soț Kevin Federline, care a început când dansatorul a era căsătorit cu actrița Shar Jackson.

Mai mult, la momentul aventurii lui Federline, Shar era însărcinată cu al doilea copil comun. Dar pe Britney nu a oprit-o nici acest aspect. Era atât de îndrăgostită încât ea însăși l-a cerut în căsătorie lui Kevin la trei luni după ce s-au cunoscut.

Căsnicia a durat doi ani, dar nici ei nu au fost fericiți: bărbatul ieșea adesea cu prietenii, iar Britney îl aștepta acasă. După nașterea celui de-al doilea copil, Federline a început să trișeze. Britney nu a tolerat acest lucru și a cerut divorțul, cu consecințele căreia încă se confruntă și acum. Kevin a dat-o în judecată pentru milioane de dolari și a luat copiii cu care Britney încă nu poate stabili relațiile.

Întreaga lume a urmărit despărțirea scandaloasă a lui Johnny Depp și Amber Heard. Dar să ne amintim că această relație a început și s-a încheiat la fel de murdar. Johnny a avut o aventură cu Amber pe platourile din The Rum Diary. În acel moment, avea trăit mult timp cu actrița Vanessa Paradis.

Au fost împreună paisprezece ani, iar aceast cuplu a fost considerată unul dintre cele mai puternice de la Hollywood. În cele din urmă s-a prăbușit și el: Depp a divorțat de Vanessa, iar trei ani mai târziu s-a căsătorit cu Amber. Căsătoria lor a durat doar cincisprezece luni, iar apoi Hurd a cerut divorțul, acuzându-și fostul soț de violență domestică. După un lung proces, actorul a fost achitat.

Ne amintim cu toții despre romantismul lui Brad Pitt și Angelina Jolie: primul lor sărut pe platoul de filmare al filmului „Mr. and Mrs. Smith”, o altă poveste de dragoste furtunoasă, lacrimile lui Jennifer Aniston, cu care actorul era căsătorit de cinci ani, frumoasa nuntă a soților Joli-Pitt (cum îi numea presa) și divorțul lor gromotos.

Acum Brad Pitt schimbă fetele precum mănușile, iar Jolie încă nu se poate calma și îl dă în judecată în mod activ pe fostul ei soț. Ultima dată a depus un proces în octombrie anul trecut, acuzându-l pe Brad de violență domestică.

Ambuteiaje kilometrice în Capitală, în urma unui accident violent la sensul giratoriu de pe bulevardul Renașterii Naționale

Un accident violent produs în această seară, în jurul orei 18:30, la sensul giratoriu din apropierea Circului din Chișinău, a creat ambuteiaje masive în această zonă a capitalei.

Potrivit informațiilor preliminare, două autoturisme au intrat în coliziune.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre victime. Vom reveni cu detalii.

Concurenta Rusiei la ,,Miss Univers” refuză să se întoarcă în țara natală după finalizarea concursului. Tânăra a decis să rămână în SUA și se ascunde

Rusoaica Anna Linnikova, concurenta Rusiei la „Miss Univers”, se ascunde în SUA după finalizarea concursului. Modelul refuză să se întoarcă în Rusia și nici nu vrea să spună unde se află exact în acest moment.

Неужели я не могу»: «мисс Россия» Анна Линникова заявила о жизни в США -  Экспресс газета

Anna Linnikova nu a intrat în top 16 și a refuzat să se întoarcă acasă după concurs. Rusoaica se ascunde în Statele Unite și se teme de amenințările care îi sunt trimise.

Linnikova, care a încercat să se împrietenească cu reprezentanta Ucrainei, Victoria Apanasenko, călătorește acum.

,,Acum călătoresc prin America și din motive de siguranță, încă o dată, nu-mi dezvălui coordonatele exacte”, a declarat rusoaica într-un interviu acordat presei ruse.

Tânăra continuă să viseze la o carieră de model.

Модель Анна Линникова рассказала о травле после конкурса "Мисс Вселенная"

Concursul din acest an a fost câștigat de reprezentanta SUA, R’Bonnie Gabrielle.

Un muncitor francez a câștigat 17 milioane de euro la loto, după o greșeală care i-a schimbat total destinul

A vrut să joace la loto pe vineri, 13, dar din greșeală a bifat căsuța pentru sâmbătă. Nu a bănuit nicio clipă că dintr-o eroare avea să i se schimbe viața total.

Un muncitor din Franța a câștigat 17 milioane de euro, crezând că joacă pentru tragerea de vineri, 13 ianuarie, doar că a bifat data de sâmbătă. Iar combinația de numere s-a dovedit a fi cea potrivită, potrivit unui comunicat de presă al FDJ publicat joi.

I s-a prezis un câștig mare în urmă cu 20 de ani

Când și-a verificat biletul, omul era convins că a jucat cu o zi înainte și deci a pierdut. Doar că exact înainte de a merge dezamăgit la culcare a primit o notificare de la FDJ care îi dădea fericita veste. „În ziua aceea, trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului meu”, a declarat bărbatul când i-a fost înmânat premiul.

Și-a trezit soția și i-a spus că a câștigat 17 milioane de euro și au început să facă planuri pentru noua lor viață până în zori. „Este începutul unui nou început”, a mai spus el.

Milionarul își propune acum să-și părăsească slujba de muncitor pentru a-și înființa propria afacere, a cumpăra o casă în nordul Franței, a călători mai mult cu familia, dar mai ales… pentru a consuma produse de mai bună calitate. „În loc să-mi cumpăr carnea din supermarketuri, acum voi merge la măcelar”, a spus el.

Cu banii în sfârșit în buzunar, bărbatul se poate apuca să cumpere cadoul promis soției sale. „Când am întrebat-o ce o va face cea mai fericită, nu a ezitat nicio secundă: un grătar electric”, a spus norocosul milionar.

Jucătorul norocos a mai povestit că un prieten al familiei i-a prezis că într-o zi va câștiga o sumă mare de bani la loterie. Se întâmpla în urmă cu aproximativ douăzeci de ani. „Pe atunci, nu credeam deloc în darurile lui, dar acum, cu atât mai mult”, a mărturisit el, amuzat.

sursa

Fiica cea mare a Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret. Totul a ieșit la iveală chiar la înmormântarea mamei
Articolul anterior
Directorul „Bismobil Moldova”, companie care a păgubit sute de clienți din țară și din România, reținut în timp ce intenționa să părăsească țara
Articolul următor