Vedete celebre victime ale bărbaţilor posesivi

De

separator
și par aparent fericite, multe dintre vedetele din show-biz au căzut victime pumnilor bărbaţilor care le-au promovat.

Andreea Spătaru din trupa Heaven a fost bătută, în 2008, de fostul ei iubit, Ion Cojocea, cunoscut sub numele de „Boschet”. Bărbatul a snopit-o în bătaie chiar în faţa blocului ei. Câţiva martori spun că a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Şi fostul iepuraş Playboy, Oana Bercaru, a scăpat cu greu din braţele iubitului gelos. Totul s-a întâmplat în 2007, când partenerul ei de atunci, Andrei Cosmin Vorovei a băgat-o în spital din cauza geloziei. Ea s-a ales pe atunci cu nasul spart şi cu un ochi tumefiat.

Adina Postelnicu, fostă componentă a trupei Heaven, a dezvăluit că era agresată de iubitul ei, care îi era şi impresar. Presa a aflat despre bătăile pe care le primea, după ce tânăra a fost dată afară din trupă.

Adina Postelnicu Andreea Spătaru Oana Bercaru

Şi Anamaria Ferentz a avut de suferit la capitolul imagine, după ce a primit o corecţie din partea soţului,  omul de afaceri Marcel Toader. Cântăreaţa a pus punct mariajului în 2005, după numai trei luni de căsnicie.

În 2006, Andreea Bălan l-a acuzat pe Sabin Ivanof, iubitul fostei prezentatoare tv, Simona Pătruleasa, că a lovit-o. Acesta s-a enervat că vedeta i-a ocupat locul de parcare.

Şi Betty Stroe, fostă componetă a trupei Etnic, a fost implicată într-un scandal asemănător.

Anamaria Ferentz Andreea Bălan Betty Stroe

Larisa Drăgulescu, soţia celebrului gimnast Marian Drăgulescu a divorţat după ce acesta i-a învineţit un ochi.

Iar de curând și mult cunoscuta artistă Alexandra Stan a căzut victimă violenței, primind bătaie de la impresarul ei, care îi era și iubit.

dragulescu stan

3 deserturi de vară cu zmeură
Articolul anterior
Ameninţată cu moartea deşi o consideră “sufletul său pereche” (Foto)
Articolul următor
Alte articole interesante