Vedete mămici în anul 2012!

Anul Dragonului a fost considerat de succes pentru completarea familie, iar stelele rusești au confirmat acest lucru. Îți aduc șapte stele ale show business-ului rusesc care au devenit mămici.

separator

Pe data de 16 februarie 2012, la cei 36 de ani, prezentatoarea TV Maria Sittel a devenit mămică: a născut un băiat. Vedeta mai are doi copii: fetița Daria de 15 ani și un băiat Ivan de doar doi ani.

O altă mămică fericită este și prezentatoarea și modelul Oksana Fedorova, care a devenit părinte pentru prima oară. Mult timp a visat să devină mămică, iar visul i s-a împlinit. Fericitul tătic, Andrei Botodin a asistat la naştere şi a fost primul care l-a luat în brațe pe feciorul Feodor.

Victoria Bonea este o altă prezentatoare care a devenit fericita mămică a unei fetițe născută în Franța, cu numele de Angelina.

Pentru a doua oară una din cele mai cunoscute soliste a trupei «ВИА Гра», Nadejda Meiher, a devenit mămică. A născut o fetiță şi i-a pus numele Ana.

6405488Victoria Bonea Надежда Мейхер

Cântăreața de 41 ani, Kristina Arbacaite, a devenit mămică pentru a treia oară. Tatăl celui de-a treile copil, fetița Clavdia,  este bissnesmanul Mihail Zemțov.  Kristina este mămica a doi băieți, Nikita, de 21 de ani și Denis de 14 ani.

Actrița și prezentatoarea Evelina Blendas și soțul Alexander Semen au devenit părinții unui băiețel.  Din nefericire băiețelul s-a născut cu sindromul Down.

Elizabeta Baiarskaia a născut un băiețel pe care l-au numit Andrei.

Елизавета Боярская Evelina Blendas cristina arbacaite

Sursa: http://deti.mail.ru/

Dimineaţa eşti mai slăbuţă: adevărat sau nu?!
Articolul anterior
Elie Saab te impresionează cu o colecţie nouă!
Articolul următor
Alte articole interesante